Libnet.ro
UNICEF

17:16

India incepe selectarea persoanelor care vor primi cu prioritate vaccinul impotriva noului coronavirus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
India incepe selectarea persoanelor care vor primi cu prioritate vaccinul impotriva noului coronavirus

Numarul de infectari cu noul coronavirus in India a crescut cu alte 62. 212 de cazuri in ultimele 24 de ore si, potrivit unei relatari aparute astazi in presa locala, guvernul a demarat un proces de identificare a circa 300 de milioane de persoane care vor primi cu prioritate vaccinul atunci cand va fi disponibil. continuă pe Ziarul Bursa

Noi cresteri salariale pentru bugetari. Angajatii care vor primi o majorare de 15%

Camera Deputatilor a adoptat miercuri un proiect de lege care prevede, printre altele, o majorare a salariilor functionarii publici si personalului contractual din aparatul Administratiei Prezidentiale, Secretariatului General al Guvernului si din serviciile Parlamentului, transmite Agerpres. Proiectul merge acumla presedintele Iohannis pentru promulgare.

Spitalele Matei Bals, Victor Babes si Marius Nasta din Bucuresti vor primi si ingriji doar pacienti cu forme medii si severe de COVID-19

Spitalele Matei Bals, Victor Babes si Marius Nasta din Bucuresti vor primi si ingriji doar pacienti cu forme medii si severe de COVID-19, iar acest lucru se va intampla din momentul adoptarii ordinului prin care asimptomaticii si bolnavii cu forme usoare vor ramane doar in grija medicilor de familie.

Horoscopul banilor la final de octombrie. Zodiile care vor da lovitura: te afli printre ele?

Urmatoarele zile sunt cu noroc financiar pentru unele zodii. Perspectivele urmatorilor nativi se vor schimba in planul finantelor si vor prospera cu adevarat. Horoscopul banilor la final de octombrie Berbec Berbecii se pot baza de maine de intelepciunea lui Neptun, care le influenteza intuitia oru de cate ori trebuie sa ia o decizie dificila pentru .

Se dau bani de la stat! Cine sunt romanii care vor beneficia de cei 200 de euro

Intr-o perioada grea, din punct de vedere economic, mare parte din producatorii agricultori Romaniei au avut de suferit. in afara de acestia, chiar si producatorii acvacultori sau pescari comerciali. Statul s-a gandit sa acorde anumite subventii pentru produsele din acest sector economic. Se dau bani de la stat pentru producatorii agricultori acvacultori si pescari comerciali .

Copiii din Romania vor primi un pachet minimal de servicii sociale

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care prevede acordarea unui pachet minimal de servicii sociale fiecarui copil si familiei acestuia, pachet care include servicii de baza si de informare in domeniul sanatatii, educatiei si protectiei sociale, scrie Agerpres.

Autoritatile din India cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce a ucis o a opta persoana

Autoritatile din India cauta un tigru care vaneaza oameni dupa ce acesta a facut a opta sa victima in ultimii doi ani, transmiteBusiness Insider. Autoritatile cauta un tigru care.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )