Libnet.ro
UNICEF

18:15

Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Playtech Playtech,
Medicul Monica Pop, anunt pentru romanii care isi fac provizii. Care sunt alimentele pe care le recomanda

Alimentatia trebuie sa fie una cat mai corecta in aceasta perioada de criza fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, averizeaza medicul Monica Pop. Aceasta recomanda ca, in ceea ce priveste proviziile pe care romanii le fac in aceste zile, ceaiurile si biscuitii sa nu lipseasca. Provizii pentru autoizolarea de coronavirus Pe fondul crizei majore . continuă pe Playtech

Ambasada Romaniei in Austria, anunt pentru romanii care tranziteaza tara

Ambasada Romaniei in Austria a transmis romanilor masurile luate de austrici cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus.

Ce se intampla cu banii pentru romanii care intra in somaj tehnic. Ludovic Orban a facut anuntul

Pana in prezent, uzina de automobile Dacia, Ford Craiova si producatorul de cauciucuri Pirelli, cu fabrica in Slatina, au decis sa isi inchida portile. Angajatii intra in somaj tehnic. Ce se intampla cu banii lor? Ludovic Orban a facut clarificari. Ludovic Orban, anunt despre banii pentru romanii care intra in somaj tehnic Angajatii fabricii Ford .

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara

Noile masuri anuntate de autoritati au produs probleme pentru romanii care au vrut sa intre in tara. Dupa ore in sir de asteptare la vama, o parte dintre ei au fost trimisi spre casa cu autocarele cu care au venit. inainte insa, au semnat formulare prin care s-au angajat ca odata ajunsi in localitatea de domiciliu vor intra in izolare. Pentru ca ei provin din zona galbena a Europei, nu vor fi escortati de politie si nici nu e nevoie sa fie bagati in carantina. Abia dupa orele pranzului, haosul de intrarea in vama a inceput sa se diminueze.

Ungaria face trasee speciale pentru romanii care se intorc in tara. MAE: masura este valabila doar opt ore

Opt ore au la dispozitie romanii blocati la granita dintre Austria si Ungaria ca sa tranziteze teritoriul maghiar pentru a ajunge in tara.

COVID-19 |Blue Air suspenda zborurile si lanseaza un program nou pentru romanii care vor sa se intoarca in tara

Blue Air suspenda zborurile regulate incepand cu data de 21 martie si pana la incheierea perioadei in care starea de urgenta este activa, ca urmare a decretului emis de Presedintele Romaniei. in plus, Blue Air introduce programul Te aducem acasa, in.

Bancile cauta solutii pentru romanii care nu isi pot plati ratele la timp

Bancilecauta solutiile tehnice individuale si legale pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor viabili, de la caz la caz, privind plata ratelor aferente creditelor aflate in derulare, au informat luni Asociatia Romana a Bancilor si Consiliul Patronatelor Bancare.

Monica Pop: in cazul in care oamenii vor sa faca provizii sa se bazeze mai ales pe doua produse alimentare

Prof. Dr. Monica Pop trage un semnal de alarma, in contextul in care multi romani ajung in aceste zile victimele mancatului pe fond de stres.

Medicul Rafila, anunt pentru romani. Copiii or sa ramana impreuna cu parintii, copilul va face o forma usoara

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie si seful Laboratorului Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals din Bucuresti, a vorbit despre ce se va intampla cu copiii ai caror parinti au fost infectati cu temutul coronavirus, pentru a nu suprasolicita spitalele. Copiii vor ramane impreuna cu parintii Dr. Alexandru Rafila a declarat ca, in .

Digi RCS RDS face un anunt pentru toti clientii. Ce trebuie sa faci si sa nu faci in aceasta perioada

Criza coronavirusului atrage masuri de urgenta luate de majoritatea companiilor, iar operatorii de telefonie mobila nu fac exceptie. Cel mai mare operator de cablu si internet din tara noastra, Digi RCS & RDS face un anunt de ultima ora. Compania isi indeama clientii sa ramana in siguranta in case si sa plateasca online, cu cardul, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )