Libnet.ro
UNICEF

19:30

Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Online Sport Online Sport,
Starea de urgenta decretata in Romania. Care sunt masurile adoptate

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul prin care instituie starea de urgenta pe intreg teritoriul tarii pentru urmatoarele 30 de zile ca masura preventiva in timpul pandemiei de coronavirus. continuă pe Online Sport

Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile. Toti cetatenii trebuie sa tina cont de asta

Care sunt masurile luate de autoritati, odata cu venirea starii de urgenta? Traian Berbeceanu a facut anuntul oficial pe pagina sa de socializare, in legatura cu reglementarile noii situatii din Romania. Stare de urgenta in Romania. Ce masuri iau oficial autoritatile? UPDATE: Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a dat explicatii la Digi24 .

Ce presupune starea de urgenta decretata de Klaus Iohannis

Mai multe tari din Europa au decretat deja stare de urgenta, care va intra in vigoare si in Romania incepand de luni, in contextul raspandirii COVID-19.

Marcel Ciolacu: Starea de urgenta decretata de Iohannis nu are ca scop intensificarea panicii, ci o coordonare eficienta a actiunii autoritatilor

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a solicitat autoritatilor sa fie foarte atente la modul in care comunica public pentru a nu crea panica in randul populatiei.

Decretul Starii de Urgenta publicat in Monitorul Oficial. Care sunt cele mai aspre masuri luate!

Conform unui comunicat transmis astazi, de catre Presedintele Iohannis, Romania intra in Starea de Urgenta, pe baza unui decret dat si semnat de Presedinte. Tot astazi, Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca starea de urgenta pe intreg teritoriul Romaniei va fi pentru 30 de zile. UPDATE: Decretul dat de Presedintele Iohannis, prin care se declara .

Decretul privind starea de urgenta in Romania. Ce masuri si ce restrictii ar putea contine

Privind situatia de epidemie din tara, precum cazurile confirmate in ultima vreme, s-ar putea lua noi restrictii. Starea de urgenta implementata maine, va putea contine mai multe restrictii. Decretul privind starea de urgenta in Romania Presedintele Klaus Iohannis, va emite in curand decretul cu privire la instalarea starii de urgenta. Ce se stie despre aceasta .

Ce inseamna starea de urgenta in Romania. in tara noastra a mai fost instituita aceasta masura dupa Mineriada

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat sambata, intr-o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, ca decreteaza starea de urgenta in Romania, la inceputul saptamanii viitoare.

Iohannis explica starea de urgenta pentru Romania, de la scoli la munca

Klaus Iohannis a anuntat, pe 14 martie, ca din 16 martie vom avea stare de urgenta. A anuntat, in sfarsit, ce presupune si ce masuri vor fi luate. Iohannis a anuntat ca, in conditiile.

Aglomeratie la vama. Care sunt timpii de asteptare pentru cei care vor sa intre in Romania

Potrivit aplicatiei online de monitorizare a traficului la frontiere, de pe site-ul Politiei de Frontiera, romanii care se intorc in tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, trebuie sa astepte cel putin 120 de minute pentru a putea trece, din cauza verificarilor sistematice care au loc. Aglomeratie la vama. Care sunt timpii .

Care sunt, de fapt, cele mai bune luni pentru a vizita Grecia. Date noi, tinand cont de incalzirea globala

Toata lumea spune ca cele mai bune luni pentru a vizita Grecia sunt cele de primavara, inceputul verii si apoi de la finalul lui septembrie pana la mijlocul lui octombrie. in aceste perioade va puteti bucura de vreme blanda, preturi mai bune, evitati aglomeratia si canicula. in iulie, august si la inceput de septembrie temperaturile .

Cum ne afecteaza viata starea de urgenta

Cu 139 de persoane infectate cu noul coronavirus si peste 2. 800 in carantina, Romania intra incepand de luni in starea de urgenta decretata de presedintele Iohannis. Astfel, cetatenii care vin din tari care au peste 500 de oameni infectati vor intra automat in izolare. De asemenea, s-au luat masuri speciale pentru inmormantarea persoanelor decedate din cauza virusului. Magazinele si farmaciile vor ramane deschise, asigura autoritatile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )