Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

ADPM ADPM,
Un indian este al doilea cel mai bogat actor din lume!

Daca Jerry Seinfeld este considerat a fi cel mai bogat actor din lume, conform unui top realizat recent de platforma Wealth-W, locul doi al acestui clasament nu este ocupat de vreun alt star de talie mondiala precum Tom Cruise sau Brad Pitt, ci de un actor indian, pe numele lui Shah Rukh Khan. continuă pe ADPM

Romania are al doilea cel mai redus cost din regiune pentru infiintarea unui SRL

Romania se afla pe locul al doilea in regiune in ceea ce prive and ste costurile pentru infiin and tarea unei societa and ti cu raspundere limitata SRL), ca aport la capitalul social, respectiv 45 de euro, potrivit unui studiu realizat de Accace, transmite un comunicat remis redactiei.

Cel mai bogat patron din Liga 1 a divortat

Ioan Niculae, patronul echipei Astra Giurgiu, a divortat oficial, miercuri, de sotia sa, iar magistratii au decis ca acesta sa-si pastreze averea estimata la 1. 2 miliarde de dolari.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Bursele europene, la cel mai ridicat nivel din 2008

Actiunile societatilor tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, ajungand la cel mai ridicat nivel din 2008, in conditiile in care titlurile bancilor italiene au crescut dupa ce partidul premierului Matteo Renzi a castigat alegerile pentru Parlamentul European.

HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Sunt tineri, frumosi, talentati, doi dintre cei mai iubiti artisti din Marea Britanie. Dupa numeroase speculatii aparute in presa, intr-un.

Cel mai gras om din lume, cantarind aproximativ 400 de kilograme, a incetat din viata

Mexicanul Manuel Uribe Garza, considerat cel mai gras om din lune, a decedat luni, inMonterrey, in urma unor complicatii renale, scrie El Tiempo. Meme, asa cum il alintau prietenii sai, slabise in ultimii.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

Avem cel mai ieftin lapte din UE

Tara noastra are cea mai mic pret al laptelui la poarta fermei din Uniunea Europeana UE), dupa ce acesta a scazut cu 7% in primele trei luni ale acestui an, potrivit ultimelor date disponibile pe platforma Observatorului European pentru Piata Laptelui din cadrul Comisiei Europene CE).

Tarky, imbracat in roz pe scena Britains Got Talent. Simon Cowell: Esti cel mai prost cantaret din istoria concursului (VIDEO)

Tarky, romanul care a primit un bilet verde pentru semifinala Britains Got Talent, a aparut pe scena faimosului show imbracat in roz pentru a interpreta piesa Its raining man al trupei Weather.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )