Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Este cel mai PROASPAT CUPLU din SHOWBIZ! Vezi AICI despre cine este vorba!

Sunt tineri, frumosi, talentati, doi dintre cei mai iubiti artisti din Marea Britanie. Dupa numeroase speculatii aparute in presa, intr-un. continuă pe Devorator Monden

Business B1 la zi: Louis Vuitton este cel mai valoros brand de lux din lume, pentru al noualea an consecutiv

Louis Vuitton este cel mai valoros brand din lume pentru al noualea an consecutiv, inregistrand o crestere de 14%, la 25,9 miliarde de dolari, fata de 2013, potrivit unui top al brandurilor la nivel global realizat.

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Caru' cu vedete: Inca un mascul feroce din showbiz se insoara!; Andreea Marin, internata la detoxifiere!; Printesa Thailandei isi hraneste pudelul dezbracata. Imaginile au facut inconjurul lumii

Cum arata acum Adnana din celebrul serialul Toate panzele sus! Julieta Szonyi a fost considerata intotdeauna una dintre cele mai frumoase actrite din Romania. La pupitru e cea mai serioasa prezentatoare, langa fiul ei e de nerecunoscut! Cum au filmat-o paparazzii pe Esca! Andreea Esca a iesit, zilele trecute, la cumparaturi, la mall.

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

Povestiri Urbane - episodul 7: Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu, dar din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor

Cativa tineri din Cluj incearca sa schimbe mentalitati si sa demonstreze ca poti ajuta alti oameni fara a cere ceva inapoi. Beard Brothers este organizatia care s-a infiintat din nevoia de a se implica in diverse actiuni de sustinere a oamenilor care au nevoie de ajutor. Sambata au organizat un eveniment in Bucuresti cu scopul de a il ajuta pe Eduard, un baietel de 6 ani, care are nevoie urgenta de bani pentru a reusi sa supravietuiasca. Cornel Hoza presedintele Beard Brothers: Asta e cea mai dificila parte. Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu si sa spunem mergem acolo sau mergem acolo. Din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor. Poate o sa fim 3. 000 si atunci lucrurile vor sta altfel.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: X-Men: Days of Future Past, fimul cel mai complet si mai entuziasmant din toata seria

Filmul de actiune X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut are premiera astazi in cinematografele din Romania. Glorificata de critici, productia pune in balanta fete noi si vechi ale seriei intr-una dintre cele mai bune pelicule cu mutanti.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )