Libnet.ro
UNICEF

16:00

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Online Sport Online Sport,
Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA. continuă pe Online Sport

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

Begu, debut cu dreptul la Indian Wells

Irina Begu, prima dintre jucatoarele din Romania intrate in competitia de simplu de la Indian Wells, a trecut miercuri noapte de primul tur la competitia californiana.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

Halep intra in cursa pentru milionul de dolari la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei de simplu de la Indian Wells, a anuntat ca participa si in turneul de dublu.

Indian Wells: cu cine va juca Simona Halep in turul al doilea

Simona Halep se afla pe jumatatea superioara de tablou la Indian Wells si va juca direct in turul al doilea al turneului californian.

FOTO Sorana Cirstea isi pune din nou fanii pe jar, inainte de Indian Wells! Pictorial sexy al numarului 35 WTA

Sorana Cirstea va juca in aceasta seara la Indian Wells, unde o va intalni in turul I pe compatrioata ei, Monica Niculescu.

Indian Wells: Kristyna Pliskova, adversara Simonei Halep din turul doi

Jucatoarea ceha Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, s-a calificat, noaptea trecuta, in turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, faza in care o va intalni pe Simona Halep, liderul WTA.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Simona Halep a aflat cand debuteaza la Indian Wells. Ora destul de accesibila pentru Romania

Simona Halep a aflat joi seara cand va debuta in turul 2 al turneului de tenis de la Indian Well. s .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )