Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Antena3 Antena3,
S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2. continuă pe Antena3

S-a aflat! Cine sunt posibilii antrenori care ii pot lua locul lui Gica Hagi la Viitorul

Presedintele Viitorului, Cristian Bivolaru, a vorbit despre plecarea lui Gica Hagi de la echipa si a dezvaluit care sunt antrenorii care i-ar putea lua locul. Galca, Stoican si Gane sunt numele rostite de.

Fierbere in PSD. Cine sunt cei care ar putea ramane fara functii. Antena 3 are lista scurta de vicepresedinti PSD

In PSD se fac jocurile pentru functiile de conducere. Robert Kiss ne spune care sunt cei mai eligibili pesedisti pentru functiile de vicepresedinte .

SURSE Cine sunt cei cinci critici ai Congresului pregatit de Liviu Dragnea/ Banicioiu, posibil candidat la functia de presedinte executiv

Cinci voci importante din PSD au criticat astazi la sedinta CEX planurile lui Liviu Dragnea de a organiza un Congres in data de zece martie in care sa fie alesi noii vicepresedinti ai partidului pe cele opt regiuni, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Cei care s-au declarat impotriva sunt Codrin Stefanescu, Gabriela Firea, Ecaterina Andronescu, Nicolae Banicioiu si Serban Nicolae.

Mihai Voropchievici si previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Cine sunt favorizatii horoscopului

Mihai Voropchieci a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru luna martie pentru fiecare nativ. Berbec: Are protectie totala toata luna martie, sunt feriti de toate fortele.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )