Libnet.ro
UNICEF

00:06

Indian Wells: Naomi Osaka, in optimi dupa o victorie in doua seturi; Julia Gorges, eliminata in turul trei (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Naomi Osaka, in optimi dupa o victorie in doua seturi; Julia Gorges, eliminata in turul trei (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 1 WTA), detinatoarea titlului la Indian Wells si principala favorita, s-a calificat fara emotii in optimile competitiei californiene, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Collins 25 WTA), cap de serie numarul 25, scor 6-4, 6-2. Julia Goerges, favorita 15, a fost eliminata in turul trei de Mona Barthel. Vor mai continua competitia nume importante precum Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic. continuă pe Hotnews

VIDEO Indian Wells: Naomi Osaka, in optimi dupa o victorie in doua seturi; Julia Goerges, eliminata in turul trei (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 1 WTA), detinatoarea titlului la Indian Wells si principala favorita, s-a calificat fara emotii in optimile competitiei californiene, dupa o victorie in doua seturi cu americanca Danielle Collins 25 WTA), cap de serie numarul 25, scor 6-4, 6-2. Julia Goerges, favorita 15, a fost eliminata in turul trei de Mona Barthel. Vor mai continua competitia nume importante precum Karolina Pliskova, Angelique Kerber, Aryna Sabalenka sau Belinda Bencic.

Digisport: Simona Halep Indian Wells |Prima reactie a Simonei, dupa victoria cu Kateryna Kozlova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells, dupa o victorie in doua seturi, 7-6, 7-5, cu Kateryna Kozlova. Romanca a oferit primele reactii chiar dupa meci, pe teren.

inca o dopata! Cine este jucatoarea pe care Simona Halep trebuie sa o invinga pentru a ajunge in optimi la Indian Wells

Simona Halep este in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa o victorie calra in faaa cehoaicei Barbora Strycova.

Halep a trecut testul maturitatii la Indian Wells: Simona e in optimi, dupa un meci destul de complicat. Cu cine va juca

Dupa o prima victorie fara mari emotii cu Strycova 50 WTA) pentru Simona Halep a urmat un duel mult mai greu decat ne-am fi asteptat cu ucraineanca Kateryna Kozlova 114 WTA).

Digisport: Naomi Osaka e dezvaluit de ce vrea sa planga si la Indian Wells + in ce conditii o poate depasi Simona Halep

Naomi Osaka este jucatoarea cu care in acest moment se lupta Simona Halep pentru locul 1 in lume. Actual lider mondial, Osaka a explicat intr-o postare in mediul online de ce vrea sa planga si la Indian Wells. Despre ea se stie ca plange foarte des, dar acum motivul este cu totul altul decat pana acum.

Indian Wells (f): Petra Kvitova si Caroline Wozniacki au parasit competitia / Naomi Osaka si-a luat revansa in fata Kristinei Mladenovic (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova si Caroline Wozniacki se alatura favoritelor care au parasit competitia de la Indian Wells. Printre jucatoarele care merg mai departe se numara Naomi Osaka a invins-o pe Kristina Mladenovic, care trecuse de ea in ultimul meci, la Dubai), Angelique Kerber, Aryna Sabalenka, Karolina Pliskova sau Venus Williams.

Simona Halep, in optimi la Indian Wells: E foarte greu trofeul. Sper sa fiu puternica

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa confruntarea cu ucraineanca Kateryna Kozlova pe care a eliminat-o in doua seturi, 7-6, 7-5. Cap de serie numarul 2, romanca este considerata una dintre favorite pentru castigarea turneului. Ar fi al 19-lea titlu WTA din cariera Simonei Halep. O victorie la Indian Wells [] .

Doar Halep o mai poate detrona pe Naomi Osaka din varful ierarhiei WTA. Cum arata acum calculele pentru locul 1

Eliminarile Petrei Kvitova si a lui Sloane Stevens de la Indian Wells fac ca lupta pentru suprematie in clasamentul WTA sa ramana o afacere in doi.

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa 21:30)

Simona Halep evolueaza, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

LIVE Simona Halep in optimi la Indian Wells (dupa 22:30)

Simona Halep evolueaza, marti seara, contra cehoaicei Marketa Vondrousova in optimile de finala de la Indian Wells. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2155 seconds )