Libnet.ro
UNICEF

16:30

Indian Wells: Simona Halep, calificata direct in turul doi - Cu cine vor juca sportivele din Romania

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Simona Halep, calificata direct in turul doi - Cu cine vor juca sportivele din Romania

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells lipseste Serena Williams, favorita numarul unu). Jucatoarea din Romania este calificata direct in turul doi, acolo unde va juca cu invingatoarea partidei dintre Kurumi Nara Japonia) si o jucatoare venita din calificari. continuă pe Hotnews

Indian Wells: Simona Halep va fi favorita numarul sase; Serena Williams refuza sa participe

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells, competitie care va debuta pe 5 martie, in California. Serena Williams a refuzat sa participe la turneul dotat cu premii totale in valoare de 5,18 milioane de dolari.

Simona Halep este a sasea favorita la Indian Wells si va juca direct in turul doi

Simona Halep va fi a sasea favorita in turneul de la Indian Wells si va avea liber in primul tur, urmand sa joace direct in runda secunda. Clasata in continuare pe locul 7 in lume, Halep o va avea ca.

Halep intra la Indian Wells

Simona Halep va juca la Indian Wells, turneu Premier la care este favorita numarul 6.

Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 6 la Indian Wells. Adversarele romancelor in primele tururi

Luni, 3 martie, a debutat in America unul dintre cele mai importante turnee din circuitul tenisistic international, Indian Wells. Pe tabloul feminin, Romania va avea patru reprezentante, printre care si Simona Halep.

Adversarele jucatoarelor din Romania la Indian Wells

Vedeti mai jos cu cine vor juca sportivele din Romania in primul tur la Indian Wells, cel mai puternic turneu al inceputului de an dupa Australian Open.

Simona Halep se mentine pe locul 7 mondial. Locurile celorlalte romance.

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine, pentru a doua saptamana la rand, pe locul 7 WTA, cu 4. 435 puncte. Urmatoarea clasata din Romania, Sorana Cirstea, se mentine pe pozitia 27. Simona Halep a urcat pe locul 7 pe data de 24 februarie, dupa ce fusese eliminata in primul tur la Dubai. Ea a urcat in clasament in contextul in care spre deosebire de alte jucatoare din top 10 ea nu a pierdut niciun punct la Dubai deoarece nu a jucat in acest turneu in 2013. Sorana Cirstea, care ocupa locul .

Simona Halep se mentine pe locul 7 WTA

Chiar daca nu a jucat in saptamana recent incheiata, jucatoarea Simona Halep isi pastreaza locul 7 in ierarhia mondiala actualizata de WTA.

Tenis: Simona Halep se mentine pe locul sapte in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul sapte WTA, cu 4. 435 de puncte, potrivit ierarhiei WTA, data publicitatii luni. in mentinere este si Sorana Cirstea, pe locul 27, cu 1. 980 puncte. Alexandra Cadantu a urcat de pe.

Simona Halep a aprins tribunele la Steaua - Dinamo

Jucatoarea de tenis Simona Halep a dat lovitura de start a meciului Steaua - Dinamo, insa aceasta a fost doar una simbolica. Momentul a coincis cu inceperea specatacolului in tribune din partea suporterilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )