Libnet.ro
UNICEF

15:15

Adversarele jucatoarelor din Romania la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Adversarele jucatoarelor din Romania la Indian Wells

Vedeti mai jos cu cine vor juca sportivele din Romania in primul tur la Indian Wells, cel mai puternic turneu al inceputului de an dupa Australian Open. continuă pe Online Sport

Simona Halep, desemnata cap de serie numarul 6 la Indian Wells. Adversarele romancelor in primele tururi

Luni, 3 martie, a debutat in America unul dintre cele mai importante turnee din circuitul tenisistic international, Indian Wells. Pe tabloul feminin, Romania va avea patru reprezentante, printre care si Simona Halep.

Indian Wells: Simona Halep, calificata direct in turul doi - Cu cine vor juca sportivele din Romania

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells lipseste Serena Williams, favorita numarul unu). Jucatoarea din Romania este calificata direct in turul doi, acolo unde va juca cu invingatoarea partidei dintre Kurumi Nara Japonia) si o jucatoare venita din calificari.

Simona Halep este a sasea favorita la Indian Wells si va juca direct in turul doi

Simona Halep va fi a sasea favorita in turneul de la Indian Wells si va avea liber in primul tur, urmand sa joace direct in runda secunda. Clasata in continuare pe locul 7 in lume, Halep o va avea ca.

Halep intra la Indian Wells

Simona Halep va juca la Indian Wells, turneu Premier la care este favorita numarul 6.

Indian Wells: Simona Halep va fi favorita numarul sase; Serena Williams refuza sa participe

Simona Halep va fi cap de serie numarul sase la turneul de la Indian Wells, competitie care va debuta pe 5 martie, in California. Serena Williams a refuzat sa participe la turneul dotat cu premii totale in valoare de 5,18 milioane de dolari.

Angelli, 20 de ani pe piata din Romania

Angelli implineste anul acesta 20 ani de activitate pe piata din Romania, fiind unul din cei mai importanti producatori de bauturi alcoolice din Romania si lider pe piata vinurilor spumante si a aperitivelor pe baza de vin.

Vesti proaste pentru turismul din Romania. Numarul vizitatorilor straini, in scadere

O statistica INS arata ca numarul de turisti in structurile de cazare din Romania a scazut cu 0,4% in luna ianuarie. Datele INS arata ca s-a diminuat si numarul de nopti de cazare, cu 2,3% si, in.

O singura facultate din Romania se afla primele 200 din lume, in 2014

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

O singura facultate din Romania, printre primele 200 din lume

Doar o universitate din Romania a reusit sa intre, in acest an, in top 200 al celor mai bune specializari din lume. Potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari, Universitatea de.

Tatarii din Romania, solidari cu fratii din Crimeea.

Uniunea Democrata a Tatarilor Turco Musulmani din Romania a luat act cu regret de situatia actuala din Ucraina, aspect despre care au discutat si membrii Consiliului Reprezentantilor in cadrul unei sedintei speciale. Cu acest prilej, repezentantii tatarilor din Romaania au reafirmat ca sunt puternic legati emotional de aceasta zona, de o importanta aparte in istoria tatarilor. In acest context, atat in calitate de etnici tatari, stabiliti de sute de ani in Romania, dar si in .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )