Libnet.ro
UNICEF

06:15

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Hotnews Hotnews,
 Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale. continuă pe Hotnews

Distributie de cinci stele la Indian Wells! Simona Halep se lupta pentru trofeu cu primele 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena, Sarapova si Azarenka

Simona Halep e favorita numarul unu a competitiei la care participa cele mai bune 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena Williams, Maria Sarapova si Viktoria Azarenka.

FOTO Simona Halep a a vizitat sediul Nike! Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland la sediul general al companiei americane Nike.

FOTO Simona Halep a a vizitat sediul Nike. Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland, la sediul general al companiei americane Nike.

FOTO Simona Halep a vizitat sediul Nike. Ce surpriza a pregatit gigantul american pentru liderul mondial

Inainte de Indian Wells, Simona Halep si Darren Cahill au fost la Portland, la sediul general al companiei americane Nike.

Simona Halep ar putea juca cu Krystina Pliskova in turul 2 de la Indian Wells

Simona Halep, locul 1 WTA, va sta pe barfa in mansa 1 si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskov.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )