Libnet.ro
UNICEF

22:30

Indian Wells, un turneu aproape romanesc

România Liberă România Liberă,
Indian Wells, un turneu aproape romanesc

Omania are cinci jucatoare pe tabloul principal de la Indian Wells. Monica Niculescu a obtinut calif. continuă pe România Liberă

Niculescu forteaza calificarea pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu a depasit faza primului tur in calificarile de la Indian Wells, turneu din categoria WTA Premier Mandatory.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

Halep isi cunoaste posibila adversara in turul 2 la Indian Wells

Lidera mondiala Simona Halep revine in competitie la Indian Wells, cel mai puternic turneu al sezonului dupa cele patru de Mare Slem.

Bonus de un milion de dolari pentru jucatorii de la Indian Wells

Organizatorii puternicului turneu californian de la Indian Wells ofera un bonus de un milion de dolari jucatorului sau jucatoarei care va castiga intrecerea la simplu si dublu.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. La competitia din SUA, Simona Hale ar putea intalni in turul doi o jucatoare din calificari si Sorana Cirstea va evolua in prima runda cu o sportiva venita din calificari, potrivit news. ro.

Monica Niculescu s-a calificat pe tabloul principal la Indian Wells

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 71 WTA si favorita 3 in calificari, a acces, marti, pe tabloul principal la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Serena Williams. Cate kilograme are si in ce consta meniul ei inainte de turneul de la Indian Wells

Serena Williams a revenit in circuitul WTA, ieri participand la un demonstrativ, inainte de Indian Wells, unde are un parcurs extrem de greu. Jucatoarea din SUA e departe de forma fizica ideala - are 75 kilograme.

Anuntul facut de Serena Williams cu putin timp inainte de turneul de la Indian Wells

Pentru turneul feminin care debuteaza miercuri la Indian Wells, o singura intrebare isi pun observatorii: ce spera Serena Williams, devenita mama in septembrie anul trecut, la revenirea sa dupa mai mult de un.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )