Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce indica testele toxicologice in cazul lui Andrei Gheorghe si ce mesaj a postat fosta sotie

România Liberă România Liberă,
Ce indica testele toxicologice in cazul lui Andrei Gheorghe si ce mesaj a postat fosta sotie

Primele teste toxicologice in cazul realizatorului de radio si televiziune Andrei Gheorghe au fost f. continuă pe România Liberă

De ce au deschis politistii dosar de moarte suspecta in cazul lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Andrei Gheorghe a fost un prezentator si realizator de radio si televiziune din Romania. Trupul neinsufletit al celebrului om de radio si televiziune a fost gasit in baie, in seara.

Mihai Morar, mesaj ravasitor la moartea lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta Radio Zu Mihai Morar a scris un mesaj ravasitor la moartea celui care i-a fost idol. - Ultimul mesaj pentru Andrei.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Andrei Gheorghe va fi incinerat. Anuntul, insotit de un mesaj emotionant al fostei sotii: Statea prost cu rabdarea, s-a grabit...

Realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata, 24 martie, iar cei care l-au indragit isi pot lua ramas bun in zilele de joi si vineri.

Katarina, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe: Mi-a dat mesaj si mi-a spus sa fiu eu insami, ca o sa fie bine. Mereu face asa

Katarina, fiica vitrega a lui Andrei Gheorghe, a avut o relatie foarte apropiata cu prezentatorul de radio, in ciuda divortului de mama ei, si este extre de afectata de trecerea in nefiinta a.

Dan Negru, mesaj dur dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea

Realizatorul de televiziune Dan Negru critica vehement reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe, fiind de parere ca in timpul vietii nu l-a apreciat pe masura, iar acum il omagiaza cu ipocrizie.

Mihai Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

Mihai Vintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inteles.

Marius Vintila, despre Andrei Gheorghe: Am primit azi noapte cu lacrimi vestea

MariusVintila, fost angajat al Radio Seven, a publicat pe pagina sa de socializare un mesaj in care vorbeste despre fostul sau coleg, Andrei Gheorghe care a decedat recent. in mesaj Vintila lasa de inte.

Ce arata primele verificari in cazul mortii jurnalistului Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

Andrei Gheorghe a murit. Mesajul transmis de fosta sotie: Ai iubit, ai gresit si ai facut lucruri extraordinare. Asa erai tu, extraordinar

Psihoterapeutul Petruta Gheorghe, fosta sotie a lui Andrei Gheorghe, a transmis un mesaj dureros dupa moartea celui care a fost unul dinte cei mai buni oameni de radio si televiziune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )