Libnet.ro
UNICEF

08:00

Indicele ROBOR: Ajuns la 2,03%, dupa majorarea dobanzii de referinta

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR: Ajuns la 2,03%, dupa majorarea dobanzii de referinta

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda va. continuă pe România Liberă

RATE MAI MARI PENTRU ROMANII CU CREDITE iN LEI! Indicele ROBOR a ajuns la ...

Cresterea economica despre care vorbesc politicienii nu se simte deloc in bucunarele romanilor. Din contra! Romanii cu credite in lei au motive serioase de ingrijorare. Joi, indicele ROBOR a atins nivelul maxim.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Indicele Robor la 3 luni a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 2,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR). Consiliul de Administratie al BNR a crescut, miercuri, rata dobanzii de politica monetara de la 2% la 2,25% pe an.

Decizia BNR tensioneaza piata monetara. Indicele ROBOR a depasit joi un nou prag psihologic

Primul efect dupa decizia BNR de a majora dobanda de politica monetara a aparut deja si loveste puternic in romanii care au credite in lei. Indicele ROBOR la trei luni a depasit joi un nou prag psihologic .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )