Libnet.ro
UNICEF

08:01

Indicele ROBOR a atins nivelul record al ultimilor trei ani

Antena3 Antena3,
Indicele ROBOR a atins nivelul record al ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a facut un nou salt marti, la 1,92%, dupa ce ieri urcase la 1,89%, in timp ce. continuă pe Antena3

Indicele ROBOR, dupa care se calculeaza costul creditelor, a atins maximul ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut marti la 1,92 la suta, conform datelor Bancii Nationale a Romaniei.

Randamentele obligatiunilor romanesti, la maximul ultimilor trei ani din cauza cresterii inflatiei

Randamentele obligatiunilor guvernamentale romanesti au urcat vineri pana la cele mai inalte niveluri din ultimii peste trei ani dupa ce datele statistice au aratat ca inflatia din Romania a urcat mai rapid in octombrie decat se asteptau expertii din piata. Ca un nou semn ca economia Romaniei se supraincalzeste, inflatia urca rapid si prinde din urma trendul de crestere a preturilor din Europa Centrala ce a inceput la mijlocul anului trecut, noteaza Reuters.

Ratele ii ingenuncheaza pe romani! Indicele ROBOR a crescut la un nivel record (VIDEO)

Lovitura dura pe romanii cu rate! Indicele ROBOR atinge, marti, un nivel record. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor.

Cursul de schimb ramane intepenit la borna de 4,65 lei/euro, dar ROBOR urca la maximele ultimilor 3 ani

Cursul de schimb ramane intepenit la borna de 4,65 lei/euro, inregistrand doar o scadere nesemnificativa la referinta BNR, in timp ce indicele ROBOR ajunge la maximele ultimilor 3 ani, conform datelor publicate de banca centrala.

ROBOR la 3 luni a urcat la 1,92%, cel mai mare nivel din ultimii trei ani

Indicele ROBOR la 3 luni a urcat astazi la 1,92%, fata de valoarea inregistrata ieri, de 1,89%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Randamentele obligatiunilor Romaniei au atins cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani

Randamentele obligatiunilor guvernamentale ale tarii noastre au atins vineri cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani, in urma datelor care au aratat ca inflatia a accelerat in octombrie peste ritmul anticipat de analisti, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )