Libnet.ro
UNICEF

22:15

Indicele ROBOR, dupa care se calculeaza costul creditelor, a atins maximul ultimilor trei ani

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR, dupa care se calculeaza costul creditelor, a atins maximul ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a crescut marti la 1,92 la suta, conform datelor Bancii Nationale a Romaniei. continuă pe România Liberă

Indicele ROBOR a atins nivelul record al ultimilor trei ani

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a facut un nou salt marti, la 1,92%, dupa ce ieri urcase la 1,89%, in timp ce.

Ratele ii ingenuncheaza pe romani! Indicele ROBOR a crescut la un nivel record (VIDEO)

Lovitura dura pe romanii cu rate! Indicele ROBOR atinge, marti, un nivel record. Potrivit BNR, indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor.

Dan Manolescu, autorul actualului Cod Fiscal: La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie cand se schimba Guvernul, fie cand se face Bugetul/ In fiscalitate discutam putin, facem repede, dupa care ne intrebam ce-am facut!

La noi, modificarile in fiscalitate se fac fie atunci cand se schimba Guvernul, fie atunci cand se face Bugetul. Principala problema vine de sus, din zona deciziei politice, nu din zona tehnica a Ministerului de Finante. Atunci cand se schimba Guvernul, apar modificari pentru ca fiecare considera ca are o idee buna pe care a mai spus-o cuiva la un moment dat, dar nu a fost luat atunci in seama. Si acum, ar vrea sa aplice acea idee. Cand se face bugetul, sefac modificari pentru ca e mai bine sa ne facem planuri pe banii pe care nu-i avem decat pe banii pe care ii avem. Pana la urma, bugetul ar trebui sa plece de la ce am incasat anul trecut, a explicat marti Dan Manolescu, artizanul noului Cod Fiscal, fost secretar de stat in Finante, acum presedintele Camerei Consultantilor Fiscali.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )