Libnet.ro
UNICEF

14:15

Indicele ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni: Anuntul BNR

B1 B1,
Indicele ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni: Anuntul BNR

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, vineri, la 3,18%, acesta fiind cel mai mic nivel din ultimele trei luni si jumatate, potrivit informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei. continuă pe B1

BURSELE DIN LUME Euro Stoxx 50, la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni

Bursele din Europa au urcat ieri, indicele european Euro Stoxx 50 ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni, dupa ce Statele Unite si China au decis sa reia negocierile comerciale dupa un lung impas).

Indicele ROBOR 3M a coborat la 3,18%, cel mai scazut nivel din aprilie incoace

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

ELENA UNGUREANU, VISA: Romania, cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa

Romania are cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa, cu 10 terminale POS la 1000 de locuitori, in timp ce media europeana este de aproximativ 30 de terminale la 1000 de locuitori, a declarat, ieri, managerul de tara al VISA, Elena Ungureanu.

Anuntul de ULTIM MOMENT al BNR! Ce se intampla cu indicele ROBOR

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a scazut la 3,21% Este cel mai scazut nivel din ultimele trei luni, potrivit BNR.

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, condamnat la inchisoare pe viata

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, Willem Holleeder, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, scrie Agerpres, citand dpa. Victimele lui Holleeder - figura dominanta a crimei organizate din Olanda timp de peste 35 de ani - erau alti lideri ai crimei organizate, complici si chiar membri de familie.

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cel mai valoros jucator din NBA este crestin-ortodox: Tot ce fac, fac prin Dumnezeu. Sunt extrem de binecuvantat Salariul sau a depasit 24 de milioane de dolari in 2018 (VIDEO)

Giannis Antetokounmpo a castigat premiul pentru cel mai valoros jucator din NBA, in sezonul 201819, devenind al treilea cel mai tanar baschetbalist din istorie care-si adjudeca acest premiu, respectiv al.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast TRP), ce au marcat un avans de 5,42%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 24 iunie - 1 iulie, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din indicele extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,5%, in perioada avuta in vedere.

Samsung Electronics estimeaza ca va avea cel mai scazut profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics se asteapta la o injumatatire a profitului trimestrial, din cauza cresterii concurentei pe piata telefoanelor mobile si a scaderii livrarilor de cipuri de memorie catre Huawei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )