Libnet.ro
UNICEF

06:15

Indicele ROBOR 3M a coborat la 3,18%, cel mai scazut nivel din aprilie incoace

România Liberă România Liberă,
Indicele ROBOR 3M a coborat la 3,18%, cel mai scazut nivel din aprilie incoace

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l. continuă pe România Liberă

ELENA UNGUREANU, VISA: Romania, cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa

Romania are cel mai scazut nivel de acceptare a cardurilor din Europa, cu 10 terminale POS la 1000 de locuitori, in timp ce media europeana este de aproximativ 30 de terminale la 1000 de locuitori, a declarat, ieri, managerul de tara al VISA, Elena Ungureanu.

Samsung Electronics estimeaza ca va avea cel mai scazut profit trimestrial din ultimii trei ani

Samsung Electronics se asteapta la o injumatatire a profitului trimestrial, din cauza cresterii concurentei pe piata telefoanelor mobile si a scaderii livrarilor de cipuri de memorie catre Huawei, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Anuntul de ULTIM MOMENT al BNR! Ce se intampla cu indicele ROBOR

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a scazut la 3,21% Este cel mai scazut nivel din ultimele trei luni, potrivit BNR.

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, condamnat la inchisoare pe viata

Cel mai cunoscut criminal din Olanda, Willem Holleeder, a fost condamnat joi la inchisoare pe viata, scrie Agerpres, citand dpa. Victimele lui Holleeder - figura dominanta a crimei organizate din Olanda timp de peste 35 de ani - erau alti lideri ai crimei organizate, complici si chiar membri de familie.

Indicele ROBOR, la cel mai scazut nivel din ultimele trei luni: Anuntul BNR

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut, vineri, la 3,18%, acesta fiind cel mai mic nivel din ultimele trei luni si jumatate, potrivit informatiilor publicate de Banca Nationala a Romaniei.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 24 IUNIE - 1 IULIE Cu un salt de 5,42%, Teraplast devine cel mai rentabil emitent din BET-XT

Actiunile procesatorului de PVC Teraplast TRP), ce au marcat un avans de 5,42%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 24 iunie - 1 iulie, se situeaza pe prima pozitie in topul rentabilitatilor din indicele extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a urcat cu 1,5%, in perioada avuta in vedere.

BURSELE DIN LUME Euro Stoxx 50, la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni

Bursele din Europa au urcat ieri, indicele european Euro Stoxx 50 ajungand la cel mai ridicat nivel din ultimele 17 luni, dupa ce Statele Unite si China au decis sa reia negocierile comerciale dupa un lung impas).

Cel mai mare investitor al Aston Martin vrea sa-si majoreze detinerea

Strategic European Investment Group, cel mai mare investitor al Aston Martin, are in vedere sa achizitioneze un pachet aditional de 3% din companie, oferindu-se sa-si majoreze participatia, dupa ce actiunile producatorului britanic de autoturisme sport de lux au scazut cu aproape 50% de la momentul listarii sale, care a avut loc in toamna anului trecut.

Noul Parlament European: Peste jumatate dintre eurodeputati sunt membri noi, iar 40% sunt femei Cel mai tanar europarlamentar are 21 de ani

Majoritatea membrilor noului Parlament European, reunit pentru prima data marti la Strasbourg, sunt nou-veniti, iar femeile sunt mai numeroase decat in legislatura trecuta, desi inca minoritare, relateaza AFP intr-o analiza a structurii noului legislativ comunitar.

CTP o lauda pe Simona Halep dupa victoria cu Azarenka: Cel mai bun meci!

Cristian Tudor Popescu a reactionat dupa victoria Simonei Halep in turul 3 la Wimbledon. Numarul 7 mondial a invins-o pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Londra. Jurnalistul a laudat-o pe Simona, despre care a spus ca a facut cel mai bun meci din acest .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,307 seconds )