Libnet.ro
UNICEF

09:30

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,01%, cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Adevărul Adevărul,
Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,01%, cel mai mic nivel din ultimele 10 luni

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la 3,01%, cel mai mic nivel din ianuarie pana in prezent, dupa potrivit datelor publicate, miercuri, de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Adevărul

Sorina Pintea, cel mai josnic gest, pe final de mandat. Vrea sa ia banii din campania Noi Facem un Spital

Sorina Pintea vrea sa faca un gest deloc laudabil, fiind pe final de mandat. Ministrul Sanatatii vrea sa ia bani din campania Noi Facem un Spital, fiind vorba de o suma uriasa, de cateva milioane de euro, iar astfel a starnit indignarea romanilor. Totodata, fondatoarele spitalului oncologic pentru copii sustin ca la adresa lor s-au .

Indicele Robor la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Indicele ROBOR la sase luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Valentina Pelinel, ipostaza emotionanta alaturi de copiii pe care ii are cu Cristi Borcea. Cel mai implinit om! FOTO

Valentina Pelinel a facut publica o imagine in care apare alaturi de cei trei copii pe care ii are cu Cristi Borcea. Vedeta a emotionat pe toata lumea, mai ales fiindca e vorba despre o fotografie postata pe Facebook, cu putin timp in urma. Blondina le-a aratat prietenilor virtuali, luni, doar o ipostaza a vietii .

Globe Soccer Awards: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi si patru jucatori de la Liverpool, candidati pentru titlul de cel mai bun jucator

Organizatorii premiilor Globe Soccer au anuntat listele finale ale candidatilor care intra in cursa pentru trofeele din 2019. Cel mai asteptat este cel acordat celui mai bun fotbalist al anului. Pe lista celor sapte finalisti se regasesc patru jucatori de la Liverpool. Gala de decernare va avea loc pe 29 decembrie, la Dubai.

Am 29 de ani, iubesc aventurile, iar intr-o seara jucam poker cu cel mai bun prieten al meu si cu iubita lui. Dupa cateva pahare in plus, ea a facut ceva naucitor. Reactia prietenului meu m-a lasat masca. Acum nu ne mai putem opri! E bestial

Un tanar din Marea Britanie a intrat intr-un joc nu tocmai obisnuit. Prietenul meu cel mai bun din copilarie e casatorit de patru ani. El si sotia lui au 27 de ani, eu am 29 si de mai bine de un an sunt.

Tanarul venea in fiecare weekend la prietenul lui cel mai bun si la sotia lui. intotdeauna sfarseau sa faca amor in trei, insa ceva s-a schimbat la el: Ma simt atat de rau ca...

Un tanar a acceptat sa isi petreaca weekendul la prietenul sau cel mai bun, care se afla acasa cu sotia sa. Au jucat poker pe dezbracate si femeia a ajuns complet goala. Seara a dvenit palpitanta si s-a.

Maria Grapini, o noua gafa lingvistica de proportii. Eurodeputatul PSD a botezat cel mai mare oras al Israelului: Seara buna din Tela Viv (FOTO)

Eurodeputatul PSD Maria Grapini, renumita deja pentru seria aparent interminabila de gafe lingvistice, a comis o noua greseala, folosind sintagma Tela Viv pentru a numi cel mai important centru economic al.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3412 seconds )