Libnet.ro
UNICEF

01:05

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,43%

Hotnews Hotnews,
 Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,43%

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,43%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,43%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,43%, de la 3,42%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZASTRU pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR iar a crescut

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut marti la 3,42%. Este cel mai mare nivel din februarie 2014. Luni, indicele ajunsese la.

ROBOR la trei luni a crescut la 3,42%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,42%, de la 3,41%, cel mai mare nivel din februarie 2014, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

DEZASTRU TOTAL pentru ROMANII CU CREDITE: Indicele ROBOR inregistreaza un nou RECORD

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,43%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate miercuri de Banca.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele Robor a crescut

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a urcat luni pe piata interbancara cu 0,02 puncte procentuale, ajungand la 3,41% pe an, reiese din.

LOVITURA CRUNTA pentru romanii cu credite in lei! Indicele ROBOR a crescut IAR

ROBOR la 3 luni, indicele in functie de care se calculeaza ratele la creditele in lei, a crescut luni la valoarea de 3,41%, de la 3,39%, cat inregistrase vineri. Indicele ROBOR la 6 luni a crescut si el,.

Primaria vrea sa repare Podul Straulesti, la peste trei luni de cand o parte a acestuia s-a prabusit

Primaria Capitalei vrea sa repare Podul Straulesti de la iesirea din Capitala, la peste trei luni de cand o parte a acestei constructii s-a prabusit. Daca va fi aprobata de catre Consiliul General al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )