Libnet.ro
UNICEF

09:15

Indicele ROBOR a urcat la CEL MAI iNALT NIVEL din ultima luna! Lovitura pentru romanii care au credite...

B1 B1,
Indicele ROBOR a urcat la CEL MAI iNALT NIVEL din ultima luna! Lovitura pentru romanii care au credite...

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,11%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR). Robor la trei luni este. continuă pe B1

Indicele Robor la 3 luni a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,03%, cel mai mare nivel din ultima luna, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala.

Indicele Robor la 3 luni a urcat la cel mai mare nivel din ultimele sapte saptamani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a urcat la 3,11%, cel mai mare nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR).

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IANUARIE SIF Moldova - cel mai rentabil emitent din BET-FI

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 5,34%, in raport cu moneda euro, in intervalul 14 - 21 ianuarie, actiunile SIF Moldova SIF2) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a inregistrat o scadere de 0,67%, in perioada mentionata.

Manchester United, detronata - Real Madrid a redevenit cel mai bogat club din lume

Real Madrid, gratie mai ales celei de-a treia victorii consecutive in Liga Campionilor, a detronat-o pe Manchester United si a redevenit cel mai bogat club de fotbal, potrivit listei celor mai bogate 20 de cluburi din lume, publicata joi de cabinetul Deloitte, scrie AFP.

IN SUA, DUPA DEMISIA DIPLOMATULUI AMERICAN CU CEL MAI INALT RANG IN AFACERILE EUROPENE: Vot in Congres in sprijinul NATO

Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat, ieri, o lege in care exprima sprijinul legislativului american fata de NATO.

Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romaniei si cand va fi gata

Au inceput lucrarile la podul suspendat peste Dunare, cea mai mare lucrare de infrastructura din Romania din ultimii 30 de ani. Acesta urmeaza sa fie gata in anul 2021 si va legajudetele Braila-Galati de Tulcea. Cum arata mega-proiectul. Cel mai scump pod din istoria Romaniei se va intinde pe 23 de kilometri, dintre care 17kilometri [] .

Business report: Cum va arata cel mai scump pod din istoria Romniei; Romnia importa masiv energie din Ucraina. Cine o aduce?; DW scrie ca est-europenii se duc pe baricade pentru salarii mai mari

Romania importa masiv energie din Ucraina. Economica. net explica cine o aduce si de ce are atat de mult loc sa o vanda. Primul motiv il reprezinta pretul mai mic al energiei. Unii producatori romani spun ca ar putea sa produca mai mult, dar atat le cere Dispeceratul Energetic National. Arestati-o pe Euphemia! Ea este responsabila pentru importurile masive de electricitate din ultima luna, titreaza Profit. ro.

Premierul Viorica Dancila: Decizia infierii baiatului a fost cel mai bun lucru din viata mea

Diseara, premierul Romaniei va fi din nou fata in fata cu Mihai Gadea. Cum raspunde atacurilor murdare la la familie? Care este adevarata poveste a infierii baiatului sau? Cum ii raspunde.

Barcelona s-a inteles cu Ajax pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului olandez

Echipa spaniola FC Barcelona a batut palma cu Ajax Amsterdam pentru transferul internationalul olandez Frenkie de Jong.

Dancila lauda prestatia ministrilor la Bruxelles si acuza din nou dezinformarea: Respectam statul de drept, dar CCR a constatat practici nelegale n instante, iar situatia trebuie ndreptata

Premierul Viorica Dancila a laudat, vineri, prestatia pe care ministrii au avut-o la Bruxelles in aceste zile, sustinand ca Guvernul s-a prezentat cu demnitate si cu profesionalism, dar ca constata, cu mahnire, campania de dezinformare alimentata de politicienii romani pana la cel mai inalt nivel. Ea a spus ca i-a asigurat pe oficialii europeni ca Executivul are in centrul preocuparilor respectarea statului de drept si a independentei justitiei, in acest context vorbind despre decizia CCR privind nelegalitatea completurilor de judecata. Curtea Constitutionala a constatat ca au fost folosite practici in afara cadrului legal, care au viciat actul de justitie, iar aceasta situatie trebuie indreptata, a sustinut premierul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )