Libnet.ro
UNICEF

20:15

Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

B1 B1,
Judecatorii au decis: Cei doi agresori ai femeii-jandarm din Piata Victoriei, ARESTATI PREVENTIV

Cei doi barbati anchetati in cazul agresarii femeii-jandarm la protestul de vineri seara din Piata Victoriei au fost arestati preventiv, informeaza Stiripesurse. ro. Decizia a fost luata duminica de. continuă pe B1

UPDATE Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei / Ei au fost arestati pentru 30 de zile

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax. UPDATE: Instanta a dispus arestarea pentru 30 de zile a celor doi. Procurorii si politistii cer sprijin pentru identificarea unuia dintre agresorii jandarmilor.

Cine sunt cei doi barbati retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice, la mitigul de vineri din Piata Victoriei

Cei doi barbati retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Cum i-a salvat un protestatar pe cei doi jandarmi de la o bataie mult mai grava: Primul gest, instinctual, a fost sa fac scut uman pentru a-i proteja

Mihail Bumbes este unul dintre manifestantii care vineri seara a incercat cum a putut sa-i apere pe cei doi jandarmi care au fost batuti de huligani in Piata Victoriei.

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma.

Cine sunt cei doi protestatari retinuti pentru ultraj si tulburarea ordinii publice

Cei doi protestatari retinuti sub acuzatiile de ultraj si tulburarea linistii publice, Ionut Liviu Cojoaca si Claudiu Dobre Mihai, urmeaza sa ajunga, duminica dupa-amiaza, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 1 din Capitala cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

Jandarmeria, EXPLICATII HALUCINANTE dupa violentele din Piata Victoriei: Cei care au ales sa ramana si-au asumat aceste riscuri (VIDEO)

Explicatii halucinante ale Jandarmeriei dupa interventia in forta din Piata Victoriei. Cine a ramas in zona, si-a asumat riscul, spun reprezentantii fortelor de ordine. Mai mult, purtatorul de.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

LIVIU POP, dupa violentele din Piata Victoriei: Klaus Iohannis, iti place?

Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop il intreaba pe presedintele Klaus Iohannis daca ii place ceea ce vede, referitor la incidentele din Piata Victoriei, cand doi jandarmi au fost atacati de protestatari.

Ministrul Carmen Dan, despre violentele din Piata Victoriei: Ceea ce s-a petrecut aseara este grav. Interventia in forta a fost justificata

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a sustinut o conferinta de presa in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Cei trei jandarmi sunt intr-o stare buna si asta este cel mai important.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )