Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

B1 B1,
Doi barbati au fost retinuti in urma violentelor din Piata Victoriei: Indivizii sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi

Doi dintre agresorii femeii-jandarm batute vineri seara in timpul protestelor din Piata Victoriei au fost retinuti, informeaza B1 TV. Pe langa acestia, alti 19 suspecti au fost audiati de politie. Arma. continuă pe B1

SRI, reactie de ULTIMA ORA dupa ce premierul a cerut un raport urgent in urma violentelor din Piata Victoriei: Ce au discutat Eduard Hellvig si Viorica Dancila

Serviciul Roman de Informatii ii raspune premierului Viorica Dancila, dupa ce aceasta a cerut SRI un raport privind modul in care fortele de ordine au fost informate cu privire la infiltrarea ultrasilor intre.

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea linistii publice, in urma violentelor din Piata Victoriei

Doua persoane au fost retinute pentru ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice, in urma violentelor care au avut loc vineri seara la protestul diasporei din Piata Victoriei. Cei doi sunt acuzati de agresarea celor doi jandarmi, intre care o femeie, care la un moment dat au fost prinsi si batuti de un grup de persoane violente, ei fiind scosi de mai multi manifestanti pasnici care au facut scut uman in jurul lor.

Jandarmeria publica filmul violentelor din Piata Victoriei. Ce nu s-a vazut la TV

Noaptea trecuta, in Piata Victoriei, au fost foarte multi oameni care s-au comportat exemplar, carora le multumim pentru spiritul civic de care au dat dovada! Au fost, insa si unii care au inteles ca.

PROTEST DIASPORA. Imaginea violentelor din Piata Victoriei. Femeia-jandarm se lupta pentru viata ei

16: A aparut imaginea cu femeia-jandarm agresata de protestatari. Dupa ce i-a fost smulsa casca de pe cap, jandarmul a fost batut cu salbaticie si dezarmat. Primele informatii arata ca a suferit.

Ministrul Sanatatii a vizitat ranitii spitalizati in urma incidentelor din Piata Victoriei: E bine ca au fost lasati sa intre in multime si sa acorde primul ajutor

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, i-a vizitat sambata pe cei cinci raniti in urma violentelor din Piata Victoriei care sunt internati la Spitalul Floreasca din Capitala, ea spunand ca toate cele cinci persoane, inclusiv femeia jandarm care a fost batuta, sunt intr-o stare buna.

Procurorii si politistii cer sprijinul cetatenilor pentru identificarea unui barbat care ar fi agresat jandarmii la protestul din Piata Victoriei(FOTO)

Dupa mai bine de 24 de ore de cand doi jandarmi au fost batuti in timpul violentelor din Piata Victoriei, anchetatorii fac la apel la cetateni pentru identificarea inca unui suspect, informeaza B1 TV.

Politia Capitalei: Doi barbati din Bucuresti, retinuti dupa violentele din Piata Victoriei

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonante de retinere in cazul a doi barbati de 24 si 30 de ani, acuzati de ultraj si tulburarea ordinii si linistii publice in urma protestului de vineri din Piata Victoriei, a anuntat, duminica,.

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm din Piata Victoriei, saltati de politisti(FOTO)

Indivizii suspectati cu au furat arma femeii-jandarm in timpul violentelor din Piata Victoriei au fost saltati de politisti, informeaza Stiripesurse. ro, care citeaza Antena 3. Arma nu a fost inca.

Politia Capitalei: 19 persoane au fost audiate in legatura cu violentele din Piata Victoriei

Sambata seara, 19 persoane au fost audiate in legatura cu incidentele din Piata Victoriei. Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Politia Capitalei - Serviciul Omoruri au anuntat ca audiaza 6.

PSD: Autoritatile statului sa stabileasca daca violentele din Piata Victoriei au fost determinate de declaratiile, indemnurile sau implicarea opozitiei

PSD reactioneaza in urma violentelor de la protestul din Piata Victoriei. intr-un comunicat de presa citat de B1 TV, reprezentantii PSD solicita autoritatilor statului sa-i ancheteze de urgenta pe cei care.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2531 seconds )