Libnet.ro
UNICEF

00:07

Industria romaneasca a produs cu 8,2% mai mult anul trecut

Hotnews Hotnews,
 Industria romaneasca a produs cu 8,2% mai mult anul trecut

Industria, sector care reprezinta aproape un sfert din economia romaneasca, a inregistrat anul trecut o crestere a productiei cu 8,2%, serie bruta, fata de anul anterior, sustinuta de cresterile industriei extractive si industriei prelucratoare, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS), citate de News. ro. In anul 2017, comparativ cu anul 2016, productia industriala serie bruta) a fost mai mare cu 8,2%, ca efect a cresterilor celor trei sectoare industriale: industria prelucratoare +8,9%), industria extractiva +5,9%) si productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat +1%), se arata in comunicat. continuă pe Hotnews

Industria romaneasca a produs cu 8,2% mai mult anul trecut

Industria, sector care reprezinta aproape un sfert din economia romaneasca, a inregistrat anul trecut o crestere a productiei cu 8,2%, serie bruta, fata de anul anterior, sustinuta de cresterile industriei extractive si industriei prelucratoare, arata datele publicate luni de Institutul National de Statistica INS).

Viktor Orban: Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice

Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice si a adaugat ca Ungaria doreste sa accelereze procesul de aderare al Serbiei, informeaza Reuters.

Simona Halep, despre finala pierduta de la Australian Open: Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute

Simona Halep 2 WTA) a vorbit, intr-un interviu pentru Telekom Sport, despre momentul care a scos-o din ritm in finala de Australian Open: time-out-ul medical cerut de Caroline Wozniacki in setul decisiv, intr-un moment in care Simona era in avantaj pe tabela, scor 4-3. Au fost cinci, sase minute care m-au scos din ritm. Am simtit oboseala mult mai mult dupa acele minute. Nu stiu, poate a fost in mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc, a spus numarul 2 WTA.

Subiectele zilei: Epopeea taximetristului pistolar: dat afara de Speed Taxi, angajat la D'Artex si iarasi dat afara; Ce fac parlamentarii cu cei 25.000 de lei pentru birourile din teritoriu; BEI poate investi mai mult in statele din vecinatatea UE

Sofer vs Pieton. Cine respecta mai bine regulile intr-o zi petrecuta in traficul din Cluj. Ati incercat sa traversati strada, nu o data, pe la. Putin si cei sapte pitici. Contracandidatii lui Putin la prezidentialele din Rusia sunt foarte diferiti. Si totusi au ceva in comun: nici macar o sansa de a.

De ce nu este bine sa dormi mai mult de noua ore

Cei mai multi adulti au nevoie intre sapte si noua ore de somn pe noapte, insa o perioada mai mare poate indica probleme de ordin medical. Potrivit huffingtonpost. com, prea mult somn poate creste riscul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )