Libnet.ro
UNICEF

11:00

De ce nu este bine sa dormi mai mult de noua ore

Antena3 Antena3,
De ce nu este bine sa dormi mai mult de noua ore

Cei mai multi adulti au nevoie intre sapte si noua ore de somn pe noapte, insa o perioada mai mare poate indica probleme de ordin medical. Potrivit huffingtonpost. com, prea mult somn poate creste riscul de. continuă pe Antena3

Motivul pentru care nu este bine sa mananci zapada. Sigur nu stiai asta!

Un nou studiu publicat in jurnalul Environmental Science: Processes Impacts arata ca nu este bine sa mananci zapada. Argumentul principal al acestui studiu este ca zapada absoarbe foarte multe toxine din.

Viktor Orban: Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice

Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice si a adaugat ca Ungaria doreste sa accelereze procesul de aderare al Serbiei, informeaza Reuters.

Floria vinde de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala

Grupul Floria, care cuprinde sase florarii, magazinul online si depozitul en-gros, vinde in ziua de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala. 95% dintre produsele achizitionate sunt trandafiri rosii, iar valoarea bonului.

Parcul eolian CEZ din Constanta a produs anul trecut cu 14% mai mult

Parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, a produs anul trecut 1. 323 GWh, cu 14% mai mult fata de 2016, beneficiind de o forta a vantului in medie de 7,25 m/s, a anuntat miercuri compania.

UBER: Impozit pe profit de 3 ori mai mult decat primele 9 companii de taxi din Bucuresti la un loc

Serviciul Uber a platit un impozit pe profit de 187. 000 lei, de 3 ori mai mult decat cele mai mari .

Alimentul care iti poate face mai mult rau decat bine

Laptele nu este un aliment sanatos pentru toata lumea, avertizeaza medicii. Multe persoane nu pot digera corespunzator laptele sau produsele lactate, arata unele studii. Exista si alte riscuri ale consumului de.

Videochatul - o afacere mai mult decat profitabila

De la an la an, industria videochatului devine din ce in ce mai infloritoare si profitabila pentru toate partile implicate: de la modele, pana la studiourile care functioneaza legal. Chiar si statul roman beneficiaza de pe urma activitatii acestor locatii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )