Libnet.ro
UNICEF

06:46

Viktor Orban: Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban: Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice

Premierul Ungariei, Viktor Orban, considera ca Uniunea Europeana ar trebui sa depuna mai mult efort pentru a integra tarile balcanice si a adaugat ca Ungaria doreste sa accelereze procesul de aderare al Serbiei, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Ungaria: Procurorii investigheaza un caz de frauda cu fonduri europene in care este implicat ginerele lui Viktor Orban

Procurorii ungari au deschis o ancheta vizand proiecte finantate de Uniunea Europeana si investigate de Oficiul European de Lupta Antifrauda OLAF), derulate de o companie care a fost condusa de ginerele premierului Viktor Orban, potrivit Reuters.

Viktor Orban: Ungaria va importa anual 4 miliarde de metri cubi de gaze din Romania. MAE contrazice informatia

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban. Miercuri, MAE anuntase ca nu poate fi vorba despre surse de gaze sau infrastructuri cu dedicatie exclusiva pentru o anume tara.

Viktor Orban anunta ca Ungaria va importa anual 4 mld metri cubi de gaze din Romania: Epoca monopolului gazului rusesc va ajunge la final / MAE negase informatiile

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat vineri premierul ungar Viktor Orban, citat de Reuters.

SCANDAL la nivel inalt in Ungaria! Ginerele lui Viktor Orban, in vizorul procurorilor pentru frauda cu fonduri UE

Scandal de coruptie la nivel inalt in Ungaria. Procurorii investigheaza un caz de frauda cu fonduri europene in care este implicat ginerele premierului Viktor Orban. Proiectele vizate sunt cele prin care s-a.

Liviu Dragnea si Viktor Orban vor avea o intalnire

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, marti, ca a primit invitatia premierului ungar Viktor Orban, liderul Fidesz, pentru a avea o intalnire in calitate de presedinti de partid.

Dragnea: Mi s-a transmis invitatia premierului ungar Viktor Orban sa ne vedem ca presedinti de partide

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat marti ca ministrul ungar de Externe i-a transmis invitatia premierului Viktor Orban pentru o intrevedere la nivel de sefi de partide, urmand sa fie stabilita data acesteia, transmite Agerpres.

Plata TVA defalcata costa mai mult decat aduce la buget

Aplicarea generalizata a mecanismului de plata defalcata a TVA in Uniunea Europeana UE) ar reprezen.

Cum si-a ascutit Rusia arma politicii energetice si ce urmareste Gazprom inundand Uniunea Europeana cu gaz ieftin

Uniunea Europeana a lasat pe planul doi securitatea energetica si pare ca a luat in calcul ce este mai important pe termen scurt: consumatorii din UE sa beneficieze de un pret redus la gazele naturale, indiferent de provenienta lor. Mai poate, insa, Rusia, sa se foloseasca de gaz ca de o arma politica?.

Floria vinde de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala

Grupul Floria, care cuprinde sase florarii, magazinul online si depozitul en-gros, vinde in ziua de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala. 95% dintre produsele achizitionate sunt trandafiri rosii, iar valoarea bonului.

Parcul eolian CEZ din Constanta a produs anul trecut cu 14% mai mult

Parcul eolian CEZ, cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, a produs anul trecut 1. 323 GWh, cu 14% mai mult fata de 2016, beneficiind de o forta a vantului in medie de 7,25 m/s, a anuntat miercuri compania.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2556 seconds )