Libnet.ro
UNICEF

12:15

Industroika si Fierbinteanu - live la Bucuresti si Cluj-Napoca

Hotnews Hotnews,
 Industroika si Fierbinteanu - live la Bucuresti si Cluj-Napoca

Formatia belgiana Industroika PsyKraut/ Cinoisematic/ No Wave/ Post-Punk) si duo-ul autohton Fierbinteanu Experimental Pop) vor concerta, saptamana viitoare, la Bucuresti miercuri 30 aprilie, Control Club) si Cluj-Napoca joi 1 mai, The Shelter). Doua concerte cu un sound deosebit, pentru amatorii de experimente muzicale live si improvizatie, o alternativa la clasica petrecere de 1 mai!. continuă pe Hotnews

Trupa belgiana Industroika, in concert la Bucuresti si Cluj-Napoca

Trupa belgiana Industroika va concerta, saptamana viitoare, la Bucuresti miercuri 30 aprilie, Control Club) si Cluj-Napoca joi 1 mai, The Shelter). Doua concerte cu un sound deosebit, pentru amatorii de experimente muzicale live si improvizatie, o alternativa la clasica petrecere de 1 mai!.

Cluj-Napoca, pe primul loc intre polii de crestere la absorbtia de bani europeni. Municipalitatea a depus proiecte care depasesc suma de 82 de milioane de euro

Cluj-Napoca a fost desemnat drept cel mai activ pol de crestere din Romania, in baza unui studiu realizat de catre compania de consultanta KPMG si Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional AM POR). Pana in prezent, municipiul a primit efectiv 38 de milioane de euro pe findurile POR, dar a depus proiecte care depasesc 82 de milioane de euro.

Nou-nascut gasit mort la groapa de gunoi Pata Rat din apropiere de Cluj-Napoca

Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit, miercuri, in zona rampei de gunoi Pata Rat din apropierea municipiului Cluj-Napoca. Cadavrul a fost vazut printre deseurile deversate de o autospeciala. Politia a demarat o ancheta.

Apartametele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Apartamentele din Cluj-Napoca, mai ieftine cu 8,3% decat anul trecut

Apartamentele din Cluj-Napoca sunt cu 8,3% mai ieftine decat in primavara lui 2013, dar preturile au crescut fata de primele luni ale anului. Proprietarii cer 895 de euro pe metru patrat pentru apartamentele scoase la vanzare.

Un nou-nascut a fost gasit mort la groapa de gunoi Pata Rat din apropiere de Cluj-Napoca

Trupul neinsufletit al unui nou-nascut a fost descoperit, miercuri, in zona rampei de gunoi Pata Rat din apropierea municipiului Cluj-Napoca, relateaza Mediafax. Politistii au fost sesizati, miercuri, de catre.

Cluj-Napoca, pe primul loc printre polii de crestere

Municipiul Cluj-Napoca a fost desemnat drept cel mai activ pol de crestere din tara noastra, pe baza unui studiu realizat de compania de consultanta KPMG si Autoritatea de Management pentru Programul Operational Regional AM POR), conform unui comunicat trimis astazi redactiei.

Cat costa o cununie religioasa in Cluj

Reprezentantii Mitropoliei Cluj spun ca fiecare parohie isi stabileste taxa de cununie si ca in Cluj-Napoca ea nu depaseste 50 de lei si se da chitanta. Cele mai cautate biserici pentru casatorie sunt cele din centrul orasului, inclusiv Catedrala Ortodoxa din Piata Avram Iancu.

FOTO Oile celui mai cunoscut chirurg estetician din Cluj, Toma Mugea, sunt expuse la Agraria. Medicul produce si branzeturi fine

Printre animalele expuse la cel mai mare targ agricol din Ardeal, care are loc in acest weekend la Expo Transilvania, in Cluj-Napoca, se numara si cele care apartin lui Toma Mugea, cel mai cunoscut chirurg estetician din oras. Medicul are o ferma de mai bine de 10 ani, unde produce si branzeturi fine.

Postasii din Cluj au facut greva

Circa o suta de postasi de la Oficiul de Distribuire al Corespondentei din Cluj-Napoca au intrerupt lucrul joi, de la 7. Oamenii sunt nemultumiti de salariile mici, dar si de faptul ca exista un deficit mare de personal, nu li se deconteaza integral transportul, ca nu au echipamente de protectie si ca nu si-au putut lua concediile pe anul trecut.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )