Libnet.ro
UNICEF

00:07

O infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, sanctionata cu 10% din salariu, timp de doua luni

România Liberă România Liberă,
O infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, sanctionata cu 10% din salariu, timp de doua luni

10% din salariu, pentru doua luni, este sanctiunea pentru o infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, pentru ca i-a permis bunicului copilei sa transporte trupul neinsufletit al acesteia din salon la morga dupa ce medicii au confirmat decesul fetitei, desi era responsabilitatea angajatei . continuă pe România Liberă

Infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani a murit, sanctionata cu 10% din salariu

O infirmiera de la Spitalul Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita a murit, va fi sanctionata cu 10% din salariu, timp de doua luni. Cadrul sanitar este acuzat ca i-a permis bunicului.

Ancheta la Spitalul din Husi, dupa ce o fetita de patru ani a murit la scurt timp de la administrarea unei perfuzii. Banicioiu: Se poate ajunge la demiteri!

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, parintii copilei acuzand cadrele medicale de malpraxis.

Caz de malpraxis, la Vaslui. O fetita de patru ani, cu laringita, a murit la 40 de minute de la internare

O ancheta la Spitalul Municipal Husi a fost pornita de politie dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, decesul subit al copilei fiind considerat de conducerea spitalului drept un eveniment absolut nefericit.

Ministrul Sanatatii trimite o echipa de control la Spitalul Municipal Husi

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca o echipa de control va merge la Spitalul Municipal Husi, unde o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, informeaza Mediafax.

Caz revoltator la Husi: o fetita de 4 ani, diagnosticata cu laringita, a murit in urma unei injectii cu ampicilina

O fetita de patru ani din satul Plopi, comuna Bunesti Averesti a murit sambata noaptea in spitalul din Husi, la 45 de minute de la internare, in urma administrarii unei injectii cu ampicilina.

VIDEO Spitalul din Husi, unde o fetita a murit in urma unei injectii, a ramas fara pediatru. Toate urgentele majore dirijate la Vaslui

Medicul Florenta Bianu, sefa Sectiei de Pediatrie a Spitalul Municipal Husi s-a imbolnavit subit si a intrat in concediu medical odata cu declansarea anchetelor in care este cercetata pentru moartea fetitei de 4 ani, internata sambata noaptea cu diagnosticul de laringita acuta.

Medici acuzati de malpraxis, la Vaslui. O fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Politistii vasluieni au declansat o ancheta la Spitalul Municipal Husi, dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare, decesul subit al copilei.

Vaslui: Acuzatii de malpraxis, dupa ce o fetita cu laringita a murit la 40 de minute de la internare

Politistii vasluieni au declansat o ancheta la Spitalul Municipal Husi, dupa ce o fetita de patru ani diagnosticata cu laringita acuta a murit la mai putin de o ora de la internare. O familie din.

Pediatrul acuzat de malpraxis de la Spitalul din Husi si-a luat lber in perioada anchetei

Medicul pediatru de la Spitalul din Husi, acuzat de malpraxis dupa decesul unei fetite de patru ani diagnosticata cu laringita, s-a invoit pentru mai multe zile, in conditiile in care trebuie sa se prezinte in fata organelor de ancheta pentru a da explicatii cu privire la acest caz.

Caz DRAMATIC intr-un spital din Husi. O fetita de 4 ani a MURIT, dupa ce a fost dusa pentru o banala durere in gat. Ce i-au facut DOCTORII

Caz dramatic la Husi, ce pune o noua pata pe sistemul medical din Romania. O fetita de 4 ani, care s-a dus la spital pe picioarele ei, pentru ca o durea in gat, a murit sub ochii medicilor, la nici o ora de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )