Libnet.ro
UNICEF

18:15

Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

B1 B1,
Inflatia din Romania in 2014, cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, de 0,83%

Inflatia din Romania a ajuns in 2014 la cel mai scazut nivel inregistrat in ultimii ani, 0,83%. BNR si-a atins tinta de inflatie pentru anul ce tocmai a trecut, in conditiile in care aceasta fusese fixata. continuă pe B1

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele doua DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Inflatia, la cel mai SCAZUT nivel din ultimele patru DECENII. Ce masuri a adoptat BNR

Romania a incheiat anul 2014 cu cea mai mica inflatie din 1970 incoace, spune consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. Masurile Bancii Nationale si cele adoptate in Economie au dus inflatia in 2014.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 60%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 60%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Investitiile straine au crescut la 11 luni cu 11%, la 2,12 mld. euro; noiembrie, cel mai mare nivel

Investitiile straine directe au crescut in primele 11 luni cu 11%, la 2,12 miliarde euro, dupa ce in noiembrie au fost atrase 531 milioane euro, cel mai mare nivel atins anul trecut, urmat de cel din mai, de 306 milioane euro, arata datele transmise de.

Franta mentine alerta antiterorism la cel mai inalt nivel

Alerta antiterorism din Paris ridicata miercuri la cel mai inalt nivel va fi mentinuta in urmatoarele saptamani, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat de AFP. Tinand cont de.

Alerta antiterorista, la cel mai inalt nivel, in Franta

Planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi consolidat, in urma atacurilor din ultimele zile, a anuntat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve.

Dupa 53 de ore de cosmar, Franta mentine alerta antiterorista la cel mai inalt nivel

Planul antiterorist din regiunea pariziana, ridicat miercuri la cel mai inalt nivel, va fi mentinut saptamanile urmatoare si chiar va fi consolidat, in urma atacurilor din ultimele zile, a anuntat ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, citat.

Masinile noi din Romania au in 2014 prima crestere dupa 6 ani. Cum a evoluat piata si ce masini au cumparat romanii

Inmatricularile de automobile noi si-au revenit considerabil in Romania, in 2014, avand o crestere de 21,4% fata de 2013, acest avans fiind primul rezultat pozitiv dupa sase ani de scadere consecutiva. Totodata, importurile de masini rulate au scazut cu 0,8%, iar tranzactiile cu masinile existente deja in piata interna reinmatriculari) au avansat cu 5,7% anul trecut. Dacia este cea mai bine vanduta marca de masini noi in Romania, iar Volkswagen este lider pe second-hand de import.

Lista statelor unde se consuma cel mai mult cannabis. Vezi pe ce loc se afla Romania

Un raport al ONU referitor la consumul de droguri la nivel mondial prezinta lista statelor unde se consuma cel mai mult cannabis. Pe primele locuri se afla Statele Unite, Canada, Nigeria si Australia, unde peste 10% d.

Ponta nu participa la marsul solidaritatii din Paris: Prea multi reprezentanti era nefiresc

Premierul Ponta saluta faptul ca Romania va fi reprezentata la cel mai inalt nivel, prin presedintele Iohannis, la marsul solidaritatii de la Paris si isi explica absenta de la acest eveniment prin faptul ca, din moment ce merge presedintele, prea multi reprezentanti ar fi fost un pic nefiresc.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )