Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIC Romania, cele mai mari decalaje din UEintre veniturile mari si cele mici

Veniturile celor mai bogati 10% din romani sunt de aproape sase ori mai mari decat ale celor mai saraci 10% dintre ei, aproape dublul mediei europene de 3,7, arata o analiza a Monitorului Social. continuă pe Adevărul

Atac terorist in Arabia Saudita. Tinta: doua dintre cele mai mari rafinarii din tara

Doua centre producatoare de petrol din Arabia Saudita, intre care cea mai mare unitate procesatoare .

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astazi in serviciul EA Access

RPG-ul lansat de cei de la EA, in colaborare cu Bioware, a avut un start nereusit in acest an, vanzarile sale fiind considerate slabe.

Business report: Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit; Piata muncii la Cluj: scadere naturala, imbatranire si migratie externa

Cresterea puterii de cumparare a salariilor se mentine la peste 10%, productivitatea muncii la +0,2%. Castigul salarial mediu brut din luna iulie 2019 a fost de 5. 091 lei, cu 0,7% mai mic. Ni se spune la TV ca avem cea mai mare crestere economica din Europa, ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si ca vom avea autostrazi. Si apoi ne uitam la o cifra si ne dam seama care e adevarul.

Numai de bine. Cele mai impresionante case din lume

Stim deja ca celebritatile de peste Ocean se numara printe cei mai bogati oameni ai lumii. Nu e de mirare ca sunt propritarii unor imobile de lux. Conacele istorice, penthouse-urile in zgarie-nori si casele ca.

Mai multe banci din China, interesate sa investeasca in Romania: Care sunt unitatile care au notificat BNR furnizarea de servicii in mod direct

Piata bancara din Romania este una care prezinta interes si pentru unitatile mari din China. Bank of China, una dintre cele mai mari banci din lume detinute de statul chinez, si Agricultural Bank of China au no.

Tariceanu recunoaste ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, spune ca Mircea Diaconu are sanse mai mari la alegerile prezidentiale, decat ar fi avut el, daca ar fi candidat. Motivul: actorul poate lua voturi atat de la alegatori de stanga, cat si de la alegatori de dreapta, din moment ce candideaza independent.

Declaratie surprinzatoare! Tariceanu crede ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la prezidentiale

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca Mircea Diaconu are sanse mai mari decat ar fi avut el la alegerile prezidentiale, pentru ca din postura de candidat independent se adreseaza intregului.

Huawei Mate 30, in cele mai bune poze si cu toate detaliile importante

Ca in fiecare an, cele mai importante detalii despre cele mai asteptate telefoane au ajuns online. E cazul si cu Huawei Mate 30, care va fi prezentat abia pe 19 septembrie. Stim insa de acum.

Demisie de rasunet la Digi24, dupa sapte ani. O vedeai zilnic, iar opiniile ei erau cele mai acide

Unul dintre cei mai acizi jurnalisti ai statiei paraseste pupitrul! Digi24 ramane fara un prezentator de renume, care a reusit timp de sapte ani sa incante publicul cu obiectivitate si naturalete. Cine este si de ce a ales sa paraseasca Digi24? Demisie fulger la Digi24! Este vorba despre Alice Iacobescu, cea care a fost alaturi .

Bancuri cu personalitati. Ce spune Charlie Chaplin cand este intrebat care femei sunt cele mai fidele

Comportamentul personalitatilor constituie o sursa inepuizabila de inspiratie pentru amatorii de bancuri. Va prezentam o selectie cu zece dintre cele mai amuzante bancuri despre acestea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )