Libnet.ro
UNICEF

10:45

Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astazi in serviciul EA Access

Adevărul Adevărul,
Unul dintre cele mai mari jocuri din 2019, disponibil de astazi in serviciul EA Access

RPG-ul lansat de cei de la EA, in colaborare cu Bioware, a avut un start nereusit in acest an, vanzarile sale fiind considerate slabe. continuă pe Adevărul

O misterioasa firma, infiintata in urma cu doi ani, a ajuns unul dintre cei mai mari importatori de gaze din Romania

Actorii de pe piata gazelor urmaresc cu interes, de cateva luni, ascensiunea spectaculoasa a unui SRL cu doi angajati, care in foarte scurt timp a ajuns sa fie unul dintre cei mai mari importatori. in luna aprilie 2019 chiar a fost cel mai mare importator de gaze, cu o pondere de peste 50%. Cine se afla in spatele acestei firme? Cum a ajuns sa domine importurile de gaze? Multe voci de pe piata energiei, de la reprezentanti ai furnizorilor si pana la cei ai autoritatilor, spun ca firele ar duce pana la Moscova.

Un calugar aproape in coma alcoolica s-a urcat la volan pe unul dintre cele mai aglomerate drumuri din tara. Ce accident stupid a provocat

Un calugar in varsta de 44 de ani din Maramures, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a provocat miercuri, 11 septembrie, un accident in comuna prahoveana Valea Calugareasca. Calugarul a fost depistat cu o alcoolemie record.

Cupa Romaniei: UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj, cele mai interesante dueluri din 16-imi

Joi a avut loc tragerea la sorti a partidelor din 16-imile Cupei Romaniei la fotbal. Cele mai interesante dueluri sunt, cel putin la prima vedere, cele dintre UTA vs Dinamo, U Craiova vs U Cluj si Rapid vs Poli Iasi.

80% din familii fac fata cu greutate cheltuielilor. Femeile si varstnicii au cele mai mari probleme. Cum se descurca barbatii

O ampla ancheta privind conditiile de viata ale romanilor scoate la iveala faptul ca multi dintre adulti nu-si pot achita la timp facturile si abia fac fata cheltuielilor de zi cu zi.

Dubai construieste una dintre cele mai inalte piscine infinity

De sus, insulele artificiale Palm Jumeirah din Dubai seamana cu un palmier, incadrate intr-un cerc, inconjurat de apele turcoaz stralucitoare din Golful Persic.

Deficitul de colectare a TVA este una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta ANAF

Romania nu se mai regaseste printre tarile care inregistreaza o crestere a decalajului fiscal, susti.

Business report: Cele mai bune orase din lume pentru Generatia Z. Bucuresti, un oras nepotrivit; Piata muncii la Cluj: scadere naturala, imbatranire si migratie externa

Cresterea puterii de cumparare a salariilor se mentine la peste 10%, productivitatea muncii la +0,2%. Castigul salarial mediu brut din luna iulie 2019 a fost de 5. 091 lei, cu 0,7% mai mic. Ni se spune la TV ca avem cea mai mare crestere economica din Europa, ca sunt bani pentru majorarea pensiilor si ca vom avea autostrazi. Si apoi ne uitam la o cifra si ne dam seama care e adevarul.

Adevarul.ro transmite, de la 20.00, concertul Orchestrei Romane de Tineret. Solist va fi Noboyuki Tsujii, nevazator, unul dintre cei mai mari pianisti ai lumii

Astazi, de la ora 20. 00, la Sala Palatului, Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Michael Sanderling, va avea in program lucrari de Gyorgy Ligeti, Serghei Rahmaninov si Johannes BrahmsArnold Schonberg. Solist va fi pianistul japonez Nobuyuki Tsujii, nevazator, de o inalta virtuozitate, care va concerta si la Sibiu, si la Cluj in cadrul Festivalului Enescu. Adevarul. ro va trasmite, asta-seara, concertul de la Sala Palatului.

Cum s-a transformat in tortionar unul dintre cei mai aprigi contestatari ai Experimentului Pitesti

Unul dintre cei mai mari contestatari ai Experimentului Pitesti, a ajuns, in urma torturilor teribile suferite, sa treaca de partea tortionarilor. A fost condamnat initial la moarte alaturi de Eugen Turcanu, insa pedeapsa i-a fost comutata in 1957 in inchisoare.

Dacia, fara replica: Ford ii stinge lumina cu masina facuta in Romania

Salonul auto de la Frankfurt a venit cu o surpriza mare. Ford, unul dintre cei mai mari producatori din lume, a spus ca vede un viitor in masini electrice si hibrid. Iar asta ar trebui sa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )