Libnet.ro
UNICEF

01:05

INFOGRAFIE Axl Rose a fost desemnat cantaretul cu cea mai mare intindere vocala, depasind-o pe Mariah Carey

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Axl Rose a fost desemnat cantaretul cu cea mai mare intindere vocala, depasind-o pe Mariah Carey

Rockerul Axl Rose, solistul trupei Guns N Roses, a invins-o pe Mariah Carey in lupta pentru castigarea titlului de cantaret cu cea mai mare amplitudine vocala din toate timpurile, potrivit unui studiu recent. continuă pe Adevărul

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan, a fost amendata cu profitul pe 3 minute. A incalcat o regula de 6.300 de ori

Cea mai mare banca din SUA dupa active, JPMorgan Chase, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute, dupa ce nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un sistem de urmarire a preturilor.

Cea mai mare banca din SUA, amendata cu profitul pe 3 minute

JPMorgan Chase, cea mai mare banca din SUA dupa active, a fost amendata cu 95. 000 dolari, suma egala cu profitul pe care l-a obtinut anul trecut in circa 3 minute. Institutia nu a raportat adecvat de 6. 300 de ori tranzactii cu obligatiuni catre un.

FOTO Cum arata cea mai mare sala polivalenta din Romania. A costat 88 de milioane de lei

Sala Polivalenta din Cluj-Napoca va fi inaugurata la jumatatea lunii septembrie, fiind cu cele 7. 300 de locuri, cea mai mare astfel de sala din Romania. Sala Polivalenta din Bucuresti are 5. 300 de locuri. Valorarea totala a investitiilor a fost de 88 de milioane de lei, cu circa 30 de milioane mai mult decat estimarea initiala.

Cea mai batrana pisica din lume a intrat in Cartea Recordurilor: are echivalentul a 114 ani omenesti

Poppy a fost recunoscuta ca fiind cea mai batrana pisica in viata, numele felinei in varsta de 24 de ani, echivalentul a 114 ani omenesti, fiind trecut luni in Cartea Recordurilor.

Familia regala din Qatar va prelua o participatie semnificativa la cea mai mare banca din Germania

Familia regala din emiratul arab Qatar va participa cu aproape doua miliarde de euro la o majorare de capital in valoare de opt miliarde de euro la Deutsche Bank, cea mai mare banca din Germania, scrie Mediafax. Deutsche Bank a majorat capitalul cu 10,2 miliarde de euro in 2010 si cu 3 miliarde de euro in 2013, insa fondurile nu au fost suficiente pentru a linisti temerile investitorilor privind situatia capitalului, in contextul reglementarilor mai stricte ale autoritatilor europene, potrivit CNBC.

Primaria Sectorului 4: Se inaugureaza cea mai mare sala de sport cu acces gratuit din Capitala

Vineri, 23 mai, in Capitala va fi inaugurata cea mai mare sala de sport cu acces gratuit. Aceasta se afla in Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Bucurestiului.

Ministerul Comunicatiilor a reevaluat ofertele pentru sistemul IT de emitere a actelor de stare civila, desemnand castigatoare cea mai ridicata oferta de 34 milioane euro a grupului UTI

Digitalizarea tuturor actelor de stare civila din ultimii 100 de ani si implementarea la nivel national a unui sistem integrat prin care cetatenii vor putea obtine actele de stare civila prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie vor fi realizate de un consortiu de firme condus de UTI, in urma reevaluarii ofertelor prezentate la licitatie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Initial, ministerul declarase castigatoare oferta de 26,4 milioane euro depusa de o asociere condusa de Romsys, pe baza criteriului pretul cel mai scazut, dar in urma contestatiilor a reevaluat ofertele desemnand castigatoare asocierea condusa de UTI, care a avut cea mai mare oferta de pret - peste 33,8 milioane de euro.

Se cauta cea mai frumoasa fata din judet

Tinerele aspirante la titlul de cea mai frumoasa aradeanca din anul 2014, sunt asteptate la cea de-a IX-a editie a concursului judetean de frumusete Miss Arad.

Se pregateste cea mai mare parcare din Targoviste. Va avea 700 de locuri

Primarul Gabriel Boriga a promis ca saptamana viitoare, muncitorii vor amenaja parcarea din spatele Cimitirului Simuleasa. Edilul spune ca locul va deveni cea mai mare parcare din Targvoiste, cu 680 de locuri de parcare. Echipa Primariei Targoviste este zilnic in teren pentru a vedea cum decurg lucrarile de asfaltare si modernizare prin Programul Integrat de Dezvoltare Urbana.

FOTO Barbatii tineri vad ceva special la mine. Este un sentiment placut: cea mai batrana dama de companie

Britanica Sheila Vogel-Coupe are 85 de ani, a ramas vaduva in 2004 si de patru ani a inceput sa practice cea mai veche meserie din lume pentru ca ducea dorul sexului.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )