Libnet.ro
UNICEF

17:15

INFOGRAFIE Relatia otravita dintre Marea Britanie si Rusia

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE Relatia otravita dintre Marea Britanie si Rusia

Premierul Theresa May a declarat ca Moscova este cel mai probabil responsabila de tentativa de asasinat impotriva unui fost spion KGB refugiat in Marea Britanie si asteapta explicatii pana astazi la miezul noptii, in caz contrar va trece la o riposta puternica . continuă pe Adevărul

Relatia otravita dintre Marea Britanie si Rusia

Premierul Theresa May a declarat ca Moscova este cel mai probabil responsabila de tentativa de asasinat impotriva unui fost spion KGB refugiat in Marea Britanie si asteapta explicatii, pana astazi la mizul noptii, in caz contrar va trece la o riposta puternica .

Rusia ameninta cu represalii Marea Britanie daca interzice Russia Today

Nicio mass-media britanca nu va mai activa in Rusia in cazul in care postul de televiziune rus Russia Today va fi inchis in Marea Britanie, a atentionat marti purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, Maria.

Marea Britanie da un ULTIMATUM Rusiei: Se anunta REPRESALII contra Kremlinului

Marea Britanie ii da ultimatum Rusiei in cazul mortii fostului spion Serghei Skripal pe teritoriul britanic. Mai mult, oficialii de la Londra ameninta cu represalii Kremlinul. Rusia este foarte probabil.

Marea Britanie ar putea interzice Russia Today

Autoritatea de reglementare media din Marea Britanie, Ofcom, a anuntat ca postul de televiziune rus Russia Today RT) si-ar putea pierde licenta pentru Marea Britanie daca guvernul condus de Theresa May stabileste.

Vaduva lui Litvinenko acuza Marea Britanie ca nu si-a invatat lectia

Marina Litvinenko, vaduva spionului rus asasinat in 2006 in Marea Britanie cu o substanta radioactiva, Aleksandr Litvinenko, a acuzat duminica Marea Britanie ca nu si-a invatat lectia dupa acel incident, in contextul recentei otraviri a agentului dublu Serghei Skripal, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Ambasadorul Marii Britanii, ANUNT DE ULTIM MOMENT despre BREXIT: Romanii care lucreaza si studiaza acum in Marea Britanie...

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, a declarat luni la Braila ca Marea Britanie a fost un partener cheie in dezvoltarea orasului si ca situatia va continua si dupa iesirea Marii Britanii.

Vladimir Putin, reactie in cazul spionului rus otravit in Marea Britanie

Liderul Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus luni unui jurnalist BBC ca urmeaza sa discute despre cazul spionului rus Serghei Skripal, care a fost otrabit in Marea Britanie, abia dupa ce autoritatile britanice vor fa.

O farmacie online din Marea Britanie recruteaza romani. Salariile ajung si la 5.000 de lire sterline pe luna

Anuntul mai mult decat atractiv a venit din partea unei agentii de plasare de personal medical. O farmacie online din Marea Britanie recruteaza medici de familie romani, care vor sa lucreze din tara noastra,.

Statele Unite condamna Kremlinul dupa otravirea unui spion rus in Marea Britanie: O forta iresponsabila si o sursa de instabilitate in lume

Secretarul de Stat american Rex Tillerson a condamnat Rusia privind otravirea cu neurotoxina a unui fost spion rus aflat acum pe teritoriul Marii Britanii. Oficialul american a numit Rusia drept o forta.

Ce masuri de riposta va lua Marea Britanie daca se dovedeste ca rusii sunt in spatele otravirii fostului spion rus

Autoritatile britanice discuta cu cele americane si cu aliatii europeni masurile de riposta la care s-ar putea recurge daca se dovedeste ca Rusia este in spatele atacului cu un agent neurotoxic impotriva fostului agent dublu rus Serghei Skripal si a fiicei acestuia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )