Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informare meteo: Ploi si vijelii, pana marti dimineata, in cea mai mare parte a tarii

Hotnews Hotnews,
 Informare meteo: Ploi si vijelii, pana marti dimineata, in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi instabila, pana marti dimineata la ora 10. 00, in aproape toata tara, potrivit unei informari emise de Adminsitratia de Meteorologie. continuă pe Hotnews

Coduri galbene de vreme instabila si ploi, de duminica dupa-amiaza pana marti dimineata

ANM a emis doua coduri galbene de instabilitate atmosferica si ploi in cantitati insemnate, prima avertizare fiind valabila de duminica dupa amiaza pana luni dimineata in peste 10 judete din sud-estul tarii, iar cea de-a doua de luni la pranz pana marti dimineata in peste jumatate din tara.

ALERTA METEO Furtuni in toata tara, pana marti. Cod Galben de vijelii si ploi puternice in Moldova, pana duminica dimineata

Vremea continua sa fie foarte urata, cel putin pana marti, la nivelul intregii tarii, in timp ce Moldova se va afla sub o avertizare cod galben de vijelii si ploi puternice de sambata de la pranz pana duminica dimineata.

Alerta de la ANM! Ploi torentiale si grindina, in cea mai mare parte a tarii

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara, valabila pana marti, la ora 10:00. Vor fi perioade cu instabilitate atmosferica,.

Alerta meteo de ploi torentiale, vijelii si grindina in toata tara, pana duminica. 12 judete, sub cod galben / Cum va fi vremea in Capitala

Meteorologii anunta ca vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina in cea mai mare parte a tarii, incepand de joi si pana duminica. De asemenea, pana vineri dimineata, 12 judete vor fi sub cod galben de ploi, vijelii si grindina. Si in Capitala vor fi furtuni, pana duminica, dar vremea va fi calda, cu temperaturi care vor ajunge la 26 de grade.

Alerta meteo: Nu scapam de vijelii si ploi torentiale pana duminica dimineata. ANM a prelungit avertizarea de vreme severa

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a prelungit informarea meteo de instabilitate atmosferica accentuata pentru mai multe regiuni ale tarii, printre care si Baragan, pana duminica, la ora 10.

Cod galben de ploi si furtuni in 16 judete, pana duminica dimineata / ANM a emis si o informare de instabilitate atmosferica, valabila in aproape toata tara pana marti

Adminsitratia Nationala de meteorologie a emis un cod galben de ploi in cantitati insemnate si instabilitate atmosferica accentuata, valabil de sambata, ora 12. 00 si pana duminica, ora 06. 00, in 16 judete.

Furtunile pun stapanire pe Romania: Cod galben de vijelii in jumatate de tara

Vremea rea continua sa puna stapanire pe Romania. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, duminica, doua atentionari tip cod galben valabile pana marti dimineata, la ora 06. Prima.

Cod galben de ploi insemnate pentru 16 judete, pana duminica dimineata. Cum va fi vremea in Capitala?

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare Cod galben de ploi insemnate cantitativ pentru 16 judete, valabila de sambata, ora 12:00, pana duminica, la ora 6:00, precum si o informare de instabilitate atmosferica pentru toata tara,.

METEO Luni se raceste vremea in intreaga tara

Instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in majoritatea regiunilor din tara in dupa-amiaza zilei de duminica si pana marti dimineata, anunta Autoritatea Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )