Libnet.ro
UNICEF

01:05

Informatii despre primul pacient aflat in stare grava din Romania: A fost confirmat pozitiv la spitalul din Filiasi, acum este internat la Craiova El sufera si de o boala incurabila

B1 B1,
Informatii despre primul pacient aflat in stare grava din Romania: A fost confirmat pozitiv la spitalul din Filiasi, acum este internat la Craiova El sufera si de o boala incurabila

EXCLUSIV Potrivit celei mai noi informari din partea autoritatilor, avem primul pacient de Covid 19 care se afla in stare grava, el fiind internat la Terapie Intensiva, in Craiova. Potrivit informatiilor. continuă pe B1

Informatii despre primul pacient aflat in stare grava din Romania: A fost confirmat pozitiv la spitalul din Filiasi, acum este internat la Craiova El sufera si de o boala incurabila (FOTO, VIDEO)

EXCLUSIV Potrivit celei mai noi informari din partea autoritatilor, avem primul pacient de Covid 19 care se afla in stare grava, el fiind internat la Terapie Intensiva, in Craiova. Potrivit informatiilor.

Primul roman, in stare grava din cauza coronavirusului, la Craiova

Sase dintre pacientii infectati cu coronavirus se afla acum la Terapie Intensiva dintre care unul in stare grava la Craiova. Acesta este un pacient cu boli preexistene.

COVID-19 in R. Moldova. Trei pacienti sunt in stare grava

La Spitalul Clinic de Boli Infectioase Toma Ciorba sunt internate 31 de persoane confirmate cu COVID-19, iar trei dintre ele sunt in stare grava. Ceilalti pacienti sunt in stare de gravitate medie si satisfacatoare.

Incendiu puternic la Penitenciarul Satu Mare! 3 detinuti au murit, iar 2 sunt in stare grava

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, la Penitenciarul Satu Mare, fiind identificate cinci victime, dintre care trei detinuti morti si doi in stare grava. De la ce a izbucnit incendiu ISU Satu Mare a transmis in cursul serii trecute ca Incendiul a fost lichidat, insa au fost inregistrate cinci victime trei persoane decedate .

Fetita de 6 ani, in stare grava dupa ce a fost strivita de cupa unui utilaj manevrat de un alt copil de doar 3 ani

O fetita de 6 ani, din comuna damboviteana Corbii Mari, este in stare grava, dupa ce a fost strivita de cupa unui utilaj manevrat de un alt copil de doar 3 ani. Micuta se afla internata initial la Spitalul din Targoviste, dar a fost mutata la Grigore Alexandrescu din Capitala.

Un sofer roman de camion, infectat cu coronavirus, este in stare grava intr-un spital din Spania

Un sofer roman de camion este internat in stare grava intr-un spital din Spania, dupa ce a fost depistat cu coronavirus. Romanul a fost diagnosticat pozitiv la COVID 19 pe 4 martie, cand se intorcea de la Madrid spre Moana.

CORONAVIRUS |Trei medici belgieni, testati pozitiv, internati in stare grava

Trei specialisti medicali belgieni au fost infectati cu noul coronavirus, iar acum sunt spitalizati in stare grava, noteaza publicatia Le Specialiste. Potrivit marturiei chirurgului plastician Nicolas.

Marturia emotionanta a unei asistente medicale care a tratat primul pacient din Alba infectat cu coronavirus

Asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase a Spitalului Judetean din Alba Iulia, Marcela Vilcan, a postat pe Facebook un mesaj emotionant, in care povesteste intalnirea cu primul bolnav de coronavirus din judet: Poate acum intelegeti de ce voi stati in casa, iar noi suntem in spital.

Unda de soc in SUA. Doi medici sunt in stare grava dupa ce au fost infectati cu coronavirus

Doi medici specialisti in medicina de urgenta, din statul New Jersey si Washington, sunt in stare critica dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

Google lucreaza la dezvoltarea unui website cu informatii despre coronavirus

In urma cu cateva zile, presedintele SUA, Donald Trump, anunta ca gigantul american dezvolta un site care va oferi informatii legate de COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2042 seconds )