Libnet.ro
UNICEF

19:30

Informatii de ULTIMA ORA despre indragita ANDREEA MARIN: Da, din pacate e vorba despre OPERATIA acesteia la COLOANA...

B1 B1,
Informatii de ULTIMA ORA despre indragita ANDREEA MARIN: Da, din pacate e vorba despre OPERATIA acesteia la COLOANA...

Andreea Marin a trecut cu bine peste operatia la coloanasuferita saptamana trecuta. La cateva zile de la externare, ea a tinut sa-si linisteasca prietenii, printr-un mesaj pe contul de. continuă pe B1

FARA COMENTARII! Cum a AJUNS Andreea Marin din cauza iubitului tinerel: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Andreea Marin iubeste calatoriile, iar unul dintre orasele ei preferate este Parisul. Capitala Frantei o fascineaza de fiecare data si de fiecare data cand ajunge aici are mereu lucruri de.

FARA comentarii! CUM a ajuns Andreea Marin din cauza iubitului TINEREL: Ma asez pe o banca, privesc in jur si...

Vedeta a declarat de curandca singurul loc din lume in care poate sta ore in sir fara sa se plictiseasca este. Parisul. Desi a ajuns pana acum de foarte multe ori in capitala Frantei, magia.

Detalii de ultima ora despre Florin Busuioc! Cum se simte actorul si ce a facut in spital

Florin Busuioc este internat la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. Iliescu din Capitala, dupa ce, in urma cu doua saptamani, a suferit un infarct si a fost la un pas.

CFR Calatori, anunt de ultima ora despre programul trenurilor din minivacanta de 1 Decembrie: Ce trenuri vor fi anulate si pe ce rute vor fi suplimentate vagoanele

CFR Calatori a anuntat ca in perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2018, vor fi anulate trenuri pe rutele unde traficul este redus substantial. Pe de alta parte, pe cele mai solicitate trasee, unele trenuri vor fi.

CUTREMUR MONDEN! ANDREEA MARIN nu se mai poate ridica! Ce s-a intamplat cu inima vedetei (FOTO)

Andreea Marin si-a luat prin surprindere fanii cu o fotografie neobisnuita postata pe Instagram. Vedeta s-a fotografiat in pat alaturi de cainele ei. Ne-am machiat, ne-am aranjat, mai .

Andreea Marin s-a operat la coloana. Am scapat de o povara

Andreea Marin a suferit o operatie dificila saptamana trecuta, la coloana, in incercarea de a trata problemele cu care se confrunta de ceva vreme. Iata cum se simte in prezent.

intelegere de ultima ora privind un conflict care dureaza de 300 de ani intre Marea Britanie si Spania

O intelegere de ultima ora in problema Gibraltarului, potrivit careia Spania va putea negocia in mod direct cu Regatul Unit viitorul micului teritoriu britanic, a salvat intalnirea care va avea loc, duminica, intre liderii UE privind acordului retragerii britanice din Uniunea Europeana.

NU mai putea RESPIRA... ANUNTUL TRIST a fost facut: Da, din pacate e vorba de vedeta ANDREEA MARIN, Zana Surprizelor...

Andreea Marina trecut printr-o interventie chirurgicala la coloana. Operatia a durat mai putin de doua ore, iar acum vedeta se simte bine. Ea a tinut sa-si linisteasca fanii printr-o postare: Sunt.

Descoperiti. Miscare de ultima ora in cazul audierii sotiei presedintelui Iohannis

Andreea Sava a anuntat in emisiunea Descoperiti faptul ca procurorul care a citat-o pe Carmen Iohannis renunta la functie. Nu va merge, pentru ca ne vom afla in vizita oficiala la Londra,.

Tehnologie de ultima ora in domeniul oncologiei, la Timisoara. Cancer depistat prin AND-uri tumorale din sange. Pot sa spun clar daca are un inceput de cancer

OncoGen a reusit sa atraga acum 2,3 milioane de euro, printr-un proiect transfrontalier Romania-Serbia, pentru achizitionarea unor echipamente de ultima generatie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )