Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Ce spun medicii despre starea actorului

Antena3 Antena3,
Ion Dichiseanu a fost externat din spital! Ce spun medicii despre starea actorului

Actorul Ion Dichiseanu a fost externat din spital luni dupa-amiaza. Acesta a trecut prin momente grele in ultimele saptamani, dupa ce s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitati scazute datorate varstei. continuă pe Antena3

Informatii de ultima ora despre starea lui Ion Dichiseanu. Ce spun medicii, chiar acum

La inceputul lunii decembrie celebrul Ion Dichiseanu era internat de urgenta la unu din spitalele bucurestene. Primele informatii il dadeau pe celebrul actor infectat cu coronavirus si ca starea sa de sanatate este grava, fiind intubat. Ion Dichiseanu s-a intors acasa Desi se zvonea ca starea de sanatate a celebrului actor, Ion Dichiseanu, era una .

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit de Covid. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit in urma infectarii cu coronavirus. Barbatul, care avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat la ATI, cu saturatia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit in prima zi a anului, relateaza News. ro.

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; .

Premier League: Tottenham a revenit pe podium (3-0 vs Leeds) inca un meci a fost amanat din cauza coronavirusului

Formatia Tottenham Hotspur a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Leeds United, intr-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Angliei. in urma acestui rezultat, echipa pregatita de Jose Mourinho a revenit pe pozitia a treia 29 de puncte), la patru lungimi in spatele primelor doua clasate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )