Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

B1 B1,
Raed Arafat, anunt de ultima ora: Starea de alerta va fi prelungita. inca nu am iesit la liman

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a anuntat sambata seara, ca starea de alerta va fi prelungita. Mesajul transmis deRaed. continuă pe B1

Raed Arafat, despre al treilea val de infectari: E probabil sa vedem o crestere dupa sarbatori. Starea de alerta va continua

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a afirmat, sambata seara, ca unii romani nu au respectat masurile de protectie si restrictiile de sarbatori, motiv pentru care este posibil sa urmeze o perioada cu cresterea numarului de cazuri de infectare.

Raed Arafat, mesaj in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor

Raed Arafat a transmis un mesaj destul de ingrijorator inclusiv in noaptea dintre ani. Ce le-a putut scrie tuturor romanilor de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Raed Arafat, mesaj ingrijorator in noaptea de Revelion. Ce le-a transmis romanilor despre epidemia de coronavirus Raed Arafat a scris un mesaj in noaptea dintre ani. Ce .

Raed Arafat anunta ca nu se vor conditiona calatoriile in functie de vaccinare: Nu vom aplica astfel de discriminari

Invitat al lui Radu Tudor, sambata seara, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat cat dureaza imunizarea, dupa primirea dozelor din vaccinul impotriva COVID-19 si in cat timp ne vom intoarce la normalitate: Vaccinul va preveni sechelele, pentru ca va preveni forma grava.

Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Raed Arafat a facut anuntul acum

Vaccinul anti-covid-19 a ajuns si in Romania. Deja avem cadre medicale vaccinate si urmeaza sa mai primim doze, conform celor declarate de Kalus Iohannis la finele anului 2020. Dar azi s-a aflat ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la evenimente. Ce se intampla cu romanii nevaccinati care vor sa participe la .

Raed Arafat, vesti bune la inceput de an: Romania va primi si alte vaccinuri contra COVID, nu doar cele de la Pfizer

Seful DSU, Raed Arafat, a declarat ca Uniunea Europeana va autoriza si alte vaccinuri anti-COVID, nu doar cele de la Pfizer-Biontech, iar serurile vor ajunge si la noi, in Romania.

Raed Arafat: Romania va primi si alte vaccinuri, nu doar cele de la Pfizer Urmeaza sa vina si alte cantitati din partea altor companii

Uniunea Europeana urmeaza sa autorizeze si alte vaccinuri, pe langa cel de la Pfizer si BioNTech, iar dozele vor ajunge si in Romania, dupa cum a anuntat secretarul de stat Raed Arafat. Totodata, seful DSU.

Raed Arafat, mesaj de Anul Nou: Anul 2020 ne va marca viata mult timp inainte

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a transmis, intr-o postare pe Facebook, un mesaj de Anul Nou in care a explicat ca anul 2020 ne va marca viata mult timp de acum inainte.

Raed Arafat a recunoscut: Numarul de cazuri COVID-19 raportate oficial nu mai reflecta realitatea

Raed Arafat a recunoscut, miercuri, in exclusivitate la Antena3, ca autoritatile nu mai cunosc situatia reala in ceea ce priveste rezultatele testelor COVID-19, pentru ca multi romani isi fac teste rapide, singuri, acasa.

Iohannis i-a chemat de urgenta la Palatul Cotroceni pe Florin Citu, Vlad Voiculescu si Raed Arafat

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a convocat o sedinta, de la ora 12. 00, la care au fost chemati mai multi membri ai Guvernului, printre care premierul Florin Citu si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )