Libnet.ro
UNICEF

09:45

Informatii de ultima ora de la FRF. Ce trebuie sa stie spectatorii de la Romania - Suedia

Adevărul Adevărul,
Informatii de ultima ora de la FRF. Ce trebuie sa stie spectatorii de la Romania - Suedia

In dimineata zilei de vineri, cu cateva ore inainte de disputarea partidei Romania - Suedia, Arena Nationala a gazduit o sedinta, in urma careia au fost oferite informatii utile pentru spectatori. continuă pe Adevărul

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla, in aceasta iarna, cu furnizarea de caldura si apa calda. Decizie radicala dupa falimentul RADET

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a facut un anunt de ultima ora despre furnizarea de caldura si apa calda. Ce se intampla, in aceasta iarna? Primarul Capitalei, anunt de ultima ora! Ce se intampla cu furnizarea de caldura si apa calda? Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca, joi, consilierii generali vor vota asupra unui proiect .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Anuntul de ultima ora al Ministrului Finantelor. Ce se va intampla cu rectificarea bugetara

Rectificarea bugetara pentru 2019 va fi facuta in ultima saptamana din luna noiembrie pe un deficit de 4%, a declarat joi seara ministrul Finantelor, Florin Citu. Rectificarea bugetara pentru 2019.

Modificare ultima ora in lotul nationalei de tineret

Mirel Radoi a operat o schimbare de ultima oara in lotul anuntat pentru meciul cu Finlanda programat joi, 14 noiembrie la Voluntari.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )