Libnet.ro
UNICEF

18:15

Modificare ultima ora in lotul nationalei de tineret

Online Sport Online Sport,
Modificare ultima ora in lotul nationalei de tineret

Mirel Radoi a operat o schimbare de ultima oara in lotul anuntat pentru meciul cu Finlanda programat joi, 14 noiembrie la Voluntari. continuă pe Online Sport

Calculele lui Mirel Radoi cu Finlanda: Sa speram ca vom marca pana la pauza

Nationala de tineret intalneste echipa similara a Finlandei, joi seara, intr-un meci din preliminariile Campionatului European din 2021, partida prefata de selectionerul Mirel Radoi.

Mirel Radoi: Finlanda poate incurca pe oricine

Selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a declarat, luni, ca Finlanda nu.

Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi cea mai grea iarna din ultimii ani. Vremea se dezlantuie in Romania

Romania va fi lovita de cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Vremea se dezlantuie. Anuntul de ultima ora al meteorologilor. Anunt de ultima ora de la meteorologi! Va fi a saptea cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani Conform meteorologilor de la accuweather. com, iarna isi face loc cu coatele in .

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

Anunt de ultima ora! Cum ii va afecta pe bucuresteni falimentul RADET

Falimentul RADET ii poate afecta pe bucuresteni in cazul in care Primaria Capitalei, ANRE si Guvernul Romaniei nu intervin de urgenta. Legislatia in vigoare este interpretabila si poate face ca locuitorii din Bucuresti sa ramana fara apa calda si caldura, insa primarul general al Capitalei ii asigura ca acest lucru nu se va intampla. Falimentul .

ANM, anunt de ultima ora! Cand vine, de fapt, iarna. Cum se schimba vremea, dupa temperaturile anormale din aceasta perioada

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat faptul ca vremea se va schimba. Iata la ce trebuie sa ne asteptam de la jumatatea lunii acesteia, dupa temperaturile anormale de care am avut parte! ANM, anunt de ultima ora! Cand vine iarna? Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca nu mai este .

Ultima ora! RADET intra in faliment. Magistratii tocmai au facut anuntul

RADET intra in faliment! Este decizia definitiva data, marti, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Cu putin timp inainte ca judecatorii sa se pronunte in acest dosar, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a asigurat pe bucuresteni ca vor avea apa calda si caldura in aceast iarna. RADET intra in faliment! Curtea de Apel Bucuresti .

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Finlanda de joi seara: Sa nu ne consideram cei mai buni

Romania U21 se afla in fata unui nou meci din campania de calificare la Campionatul European de tineret din 2021.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )