Libnet.ro
UNICEF

19:00

Infotrafic anunta ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Mures, Iasi si Suceava

Hotnews Hotnews,
 Infotrafic anunta ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Mures, Iasi si Suceava

Centrul Infotrafic anunta, duminica dimineata, ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor, Alba, Maramures, Satu Mare, Mures, Iasi si Suceava, traficul rutier nefiind afectat, potrivit News. ro. in judetul Botosani, in continuare este restrictie de tonaj pe DN 29, DN 29 A si DN 24 C. La aceasta ora, se semnaleaza ninsoare slaba pe mai multe artere din judetele Bihor DN 75 Magura-Vartop), Alba DN 75 Scarisoara-Vartop), Maramures, Satu Mare DN 19, DN 19A), Mures, Iasi si Suceava, insa nu este afectat traficul rutier, a transmis, duminica dimineata, Centrul Infotrafic. Sursa citata a precizat ca pe autostrazile A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si A4 Ovidiu-Agigea, circulatia se desfasoara in conditiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse. continuă pe Hotnews

Prioritatea la vaccinare a fost incalcata in mai multe landuri din Germania

O investigatie realizata de DPA arata ca mai multe persoane din Germania printre care politicieni locali, clerici, politisti si pompieri au fost vaccinate mai devreme, chiar daca nu erau pe lista de.

Incendiu puternic la mai multe locuinte din Sectorul 5 al Capitalei: Un barbat a suferit arsuri

Un incendiu puternic a cuprins, sambata seara, patru locuinte si anexele lor, in Sectorul 5 din Bucuresti. Un barbat in varsta de aproximativ 40 de ani a suferit arsuri in urma incendiului, au anuntat.

Salvamont a inregistrat 26 de apeluri de urgenta in ultimele 24 de ore. Cele mai multe provin din judetul Caras Severin

Salvamont a inregistrat un numar de 26 de apeluri de urgenta, primite la Dispeceratul Salvamont, doar in ultimele 24 de ore. 11 dintre acestea au fost pentru interventii in judetul Caras Severin, pentru.

Myanmar:Mai multe ambasade occidentale cer armatei sa nu recurga la violentaDuminica, pentru a noua zi consecutiv, zeci de mii de persoane au iesit in strada

Mai multe ambasade occidentale din Mynmar au cerut duminica armatei, care este pe care sa desfasoare trupe, sa nu recurga la violenta impotriva manifestantilor care protesteaza impotriva loviturii de stat, relateaza AFP, scrie Agerpres. Le cerem fortelor de securitate sa nu recurga la violenta impotriva manifestantilor si civililor care protesteaza impotriva rasturnarii guvernului lor legitim, au scris pe Twitter reprezentantele diplomatice ale SUA, Canadei si ale mai multor tari din Uniunea Europeana.

CIOLOS: Exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei Speciale decat pentru mentinerea ei

Copresedintele USR PLUS Dacian Ciolos a apreciat ca exista mai multe argumente pentru desfiintarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie decat pentru mentinerea ei.

Cele mai multe cazuri noi de infectare au fost in Bucuresti, Timis, Brasov si Maramures

Cele mai multe cazuri de infectare din ultimele 24 de ore au fost in Capitala 493), Timis 193) si Brasov174). De asemenea, in Maramures s-au descoperit peste 100 de noi infectii. La polul opus al clasamentului se afla Covasna, Mehedinti si Teleorman, arata datele publicate duminica de Grupul de Comunicare Strategica.

Vacantele romanilor in pandemie: Cele mai multe calatorii externe au fost in Grecia si Turcia

Cele mai multe vacante in strainatate ale romanilor in 2020 au fost in Grecia si Turcia si doar 8% dintre calatorii au avut ca destinatii zone mai indepartate precum Bali, Zanzibar, Maldive sau Mexic, se arata intr-un studiu citat de Agerpres. Romanii au descoperit in tara lor, in anul pandemic 2020, zone de vacanta despre care nici nu stiau ca exista. Au vizitat Ciungetu Malaia din judetul Valcea, Colibita din judetul Bistrita Nasaud, plaja Cochilia din Tuzla ori barajul de la Stanca Costesti, dar si Grecia, Turcia - principalele destinatii externe ale anului trecut, se arata in studiul care analizeaza perceptia romanilor fata de calatorii in anul pandemic 2020, realizat de agentia organizatoare Hello Holidays in luna ianuarie.

Record istoric la Survivor Romania 2021. Ce concurenta are cele mai multe voturi pentru eliminare

Lupta este din ce in ce mai stransa la Survivor Romania 2021! in editia de vineri, 12 februarie, a emisiunii de la Kanal D, echipa Razboinicilor a avut parte de momente dificile, dupa ce membrii au fost nevoiti sa voteze un concurent spre eliminare. Faimosii au reusit sa-i invinga pe Razboinici cu un scor zdrobitor, .

Electrica Targoviste executa mai multe lucrari in aceasta perioada. Unde va fi intrerupta alimentarea

Sucursala de Distributie a Energiei Electrice Targoviste executa mai multe lucrari in aceasta perioada pentru prevenirea unor avarii in instalatiile de medie si joasa tensiune.

Bilant COVID-19: Cele mai multe cazuri de noi infectari sunt in Bucuresti si in judetele Timis si Cluj

Grupul de Comuinicare Strategica a raportat joi, 11 februarie, inca 2. 644 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 la nivelul tarii. Dintre acestea cele mai multe s-au inregistrat in Bucuresti 482) si in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )