Libnet.ro
UNICEF

19:31

INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

România Liberă România Liberă,
INFOTRAFIC. Circulatie intrerupta pe mai multe drumuri din tara

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza, joi dimineata, ca pe mai multe drumuri din tara se circula cu dificultate, iar pe alte artere circulatia este intrerupta si soferii trebuie sa mearga pe rute ocolitoare. continuă pe România Liberă

Trafic restrictionat pe unul dintre cele mai circulate drumuri din tara

Traficul rutier pe Valea Oltului - pe DN7 - se va desfasura alternativ, pe o singura banda, in zona viaductului Carligu Mic, pana pe 30 iunie, din cauza unor lucrari de consolidare a viaductului,.

Mai multe state din Uniunea Europeana, inclusive Romania, se opun gazoductului Nord Stream-2

Mai multe state din Uniunea Europeana UE), respective opt guverne, au semnat o scrisoare in care ridica unele obiectii fata de proiectul gazoductului Nord Stream-2, care ar dubla livrarile de gaze directe intre Rusia si Germania, potrivit unui document consultat de agentia Reuters, citata de Agerpres.

VIDEO: Ziua maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita in mai multe localitati

Ziua maghiarilor de pretutindeni este marcata, marti, prin adunari festive care au loc in mai multe localitati din judetul Covasna, fiind comemorati eroii din timpul Revolutiei Ungare de la 1848-1849.

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si.

Cum au incasat mai multe femei din Baragan cate 6.000 de lei dupa ce s-au declarat batute la primarie. Cazul exotic de frauda cu fonduri europene

O poveste incredibila se intampla in satul ialomitean Valea Macrisului. Beneficiare ale unui proiect european, 24 de femei s-au declarat batute de soti pentru 6. 000 de lei. in acest caz a fost deschisa o ancheta de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita.

Bogdan Licu: Parchetele obisnuite din tara lucreaza in circa 400 de dosare cu SRI

Primul adjunct al procurorului general, Bogdan Licu, a declarat luni ca parchetele obisnuite din tara, fara DNA si DIICOT, lucreaza in prezent in aproximativ 400 de dosare cu Serviciul Roman de Informatii SRI), urmand ca punerea in executare a mandatelor de interceptare sa fie preluata de Directia Operatiuni Speciale DOS) din cadrul Politiei Romane, informeaza Agerpres.

Este omul cu cel mai frumos suflet din lume. Pentru ce si-a dedicat intreaga viata

Steve Greig poate fi considerat omul cu cel mai frumos suflet din lume. Si asta pentru ca barbatul si-a dedicat intreaga viata adoptand caini in varsta, care nu-si vor mai gasi niciodata adapost.

Trei romani conduc in cel mai dur maraton din lume, spre Polul Nord

Bistriteanul Tiberiu Useriu conduce, miercuri, in cel mai dur maraton din lume, organizat spre Polul Nord.

Titlurile Bursa de Valori Bucuresti, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inregistrat, in perioada 7-14 martie, o apreciere de 6,37%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, al celor mai lichide zece companii listate.

National Bank of Greece a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia, prima oara in istoria sa de 175 de ani

National Bank of Greece NBG) a pierdut pozitia de cea mai mare banca din Grecia in functie de active, pentru prima oara in istoria de 175 de ani a bancii, in favoarea Piraeus Bank, relateaza Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )