Libnet.ro
UNICEF

18:30

Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lugera: Cele mai multe relocari de angajati au loc in domeniile automotive si constructii

Companiile din zone cu somaj scazut sau care au varfuri de productie in anumite perioade din an apeleaza la angajati relocati din alte parti ale tarii. Domeniile in care au loc cele mai multe miscari de acest gen sunt automotive si. continuă pe Wall-Street Ro

Cine sunt liderii politici cu cele mai multe absente la voturile de ridicare a imunitatii in ultimul an

Victor Ponta, Gabriel Oprea si Kelemen Hunor sunt printre liderii de partide care au avut, in ultimul an, cele mai multe absente de la sedintele de plen in care erau votate solicitarile DNA, in timp ce Alina Gorghiu si Vasile Blaga au cea mai buna prezenta, urmati de Calin Popescu Tariceanu, potrivit unei statistici realizate de News. ro.

Localitatea din Romania unde sunt cele mai multe zile insorite din an. Hasdeu a ridicat aici un templu metafizic

Amplasat intr-un amfiteatru natural si cu o clima aproape ideala, un oras din Prahova este, statistic, localitatea cu cele mai multe zile insorite din an.

Costache, Radulescu, Diaconescu cele mai multe voturi la Colegiul Medicilor. in cinci zile se asteapta validarea alegerilor

Scrutinul pentru desemnarea celor 13 membri ai Consiliului Judetean al Colegiului Medicilor Olt si cei cinci supleanti a luat sfarsit luni-seara, asteptandu-se acum validarea rezultatelor, in cinci zile, la comisia nationala. Nemultumitii pot face contestatii.

Cele mai mari companii din industria auto si angajarile pe care le fac

Industria auto reprezinta una din domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniul si angajarile pe care.

Ce angajari fac cele mai mari companii din industria auto

Industria auto reprezinta unul dintre domeniile care a oferit in ultimii ani mii de locuri de munca romanilor si care in continuare este in cautare de personal. RO iti prezinta cele mai mari companii de profil din domeniu si angajarile pe.

VIDEO: Ziua maghiarilor de pretutindeni, sarbatorita in mai multe localitati

Ziua maghiarilor de pretutindeni este marcata, marti, prin adunari festive care au loc in mai multe localitati din judetul Covasna, fiind comemorati eroii din timpul Revolutiei Ungare de la 1848-1849.

Una dintre cele mai solicitante curse din lume, dominata de trei romani. Bistriteanul Tibi Useriu ameninta recordul mondial

Sportivul bistritean Tibi Useriu se pare ca a avut gura aurita atunci cand a spus ca si-ar dori ca pe podiumul uneia dintre cele mai solicitante competitii din lume, ultramaratonul de la Cercul Polar, sa se afle numai romani. Tibi Useriu a finalizat ziua 3 de competitie pe primul loc, fiind urmat de ceilalti doi romani din cursa: Vlad si Andrei.

Cele mai bune filme de groaza de vazut in 2016

Ne plac filmele de groaza, dar prea putine sunt intr-adevar reusite. Anul acesta se anunta bogat in astfel de productii, asa ca am pregatit o lista cu cele mai bune filme de groaza din 2016, pe care nu ar trebui sa le ratezi, mai ales daca te pasioneaza genul. Cele mai bune filme de groaza [].

Cele mai gustoase si mai hranitoare mancaruri de post: trei retete usor de preparat

Preparatele de post trebuie sa fie hranitoare si gustoase, lucru posibil daca tinem cont de ingredientele folosite. Printre cele mai nutritive, dar si satioase se numara ciupercile, fasolea si nautul, pe baza carora se pot pregati mancaruri consistente si bune.

Un sef de la Rutiera a dat una dintre cele mai inedite spagi: un pat

Seful Biroului Rutier din Vaslui a dat una dintre cele mai inedite spagi din istoria dosarelor DNA: un pat din lemn de frasin. Cel care ar fi primit mita este un comisar-sef de la Bucuresti care fusese in.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )