Libnet.ro
UNICEF

12:30

ING Bank anunta noua modalitate prin care clientii isi pot amana ratele

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ING Bank anunta noua modalitate prin care clientii isi pot amana ratele

ING Bank anunta noua modalitate prin care clientii bancii pot solicita amanarea ratelor in conformitate cu prevederile OUG 372020. continuă pe Wall-Street Ro

Mediastandard.ro: Ar putea fi TikTok o modalitate prin care presa sa se conecteze cu audienta tanara?

Atunci cand a inceput sa fie in trend, TikTok parea a fi o alta aplicatie, ca multe altele, care era folosita doar de catre generatiile tinere pentru amuzament. Totusi, pe masura ce popularitatea platformei a crescut, continutul postat s-a diversificat - si, odata cu el, si grupele de varsta care aveau cont.

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor

ING Bank schimba regulile pentru amanarea ratelor, anuntand ca a inlocuit facilitatile acordate clientilor persoane fizice si juridice.

Ce se intampla cand ceri amanarea ratelor la ING Bank si ce spune legea

ING e una dintre primele banci care au fost de acord, individual, sa accepte amanarea platii unor rate in urma unor solutii gasite cu clienti. Lucrurile s-au schimbat, insa, dupa ce.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD si Raiffeisen intra in actionariatul CIT One

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care BRD - Groupe Societe Generale BRD) si Raiffeisen Bank intra in actionariatul CIT One, alaturi de Banca Comerciala Romana BCR), informeaza marti un comunicat al autoritatii de concurenta.

LUDOVIC ORBAN: OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

OUG prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic ar putea fi adoptata saptamana viitoare

Proiectul de ordonanta de urgenta prin care si angajatii din sistemul public urmeaza sa intre in somaj tehnic este gata si ar putea fi adoptat saptamana viitoare, a anuntat premierul Ludovic Orban.

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, platforma prin care persoanele fizice pot deschide online un cont curent

Banca Transilvania lanseaza NEOcont, una dintre facilitatile noii platforme digitale a bancii, prin care o persoana isi poate deschide de la distanta un cont curent BT in lei si poate alege sa primeasca acasa, prin curier, un card de debit, potrivit unui comunicat remis marti AGERPRES.

ING inlocuieste schema proprie de sprijin a clientilor care doresc suspendarea ratelor anuntata acum doua saptamani cu Ordonanta Guvernului. Prevede conditii mai favorabile clientilor, admit bancherii

Schema de sprijin anuntata de ING Bank pentru clienti in data de 17 martie va fi inlocuita de prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 372020, care prevaleaza si care prevede conditii mai favorabile clientilor, a anuntat banca intr-un comunicat transmis vineri. Printre conditiile instituite prin acest act normativ se numara o aplicabilitate mai larga, acoperind toate categoriile de clienti, posibilitatea de a amana plata ratelor si sau dobanzilor pe o perioada de pana la 9 luni, precum si un proces simplificat de acceptare a noilor conditii contractuale, fara acte aditionale si fara necesitatea deplasarii la sediul bancii, se arata in comunicat.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )