Libnet.ro
UNICEF

22:30

ingerul necunoscut din Oradea care a dat viata

Antena3 Antena3,
ingerul necunoscut din Oradea care a dat viata

Un tanar de 32 de ani din Oradea a fost numit ingerul necunoscut. A fost omul care a iesit din multimea adunata pe un bulevard, dupa un accident grav si a coordonat, fara sa ezite, o echipa de salvare formata din oameni necunoscuti, adusi impreuna de o tragedie. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are grup dedicat combaterii traficului de persoane

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, afirma ca Parlamentul Romaniei este singurul legislativ din Europa care are un grup special dedicat combaterii traficului de persoane.

Andrzej Duda si Rafal Trzaskowski, in finala prezidentialelor din Polonia. Care este miza la votul din 12 iulie si ce linii politice propun cei doi

Andrzej Duda, presedintele in exercitiu al Poloniei, nu a reusit sa castige alegerile prezidentiale din primul tur, cand a obtinut peste 41,8% din voturile valabil exprimate, si il va infrunta in marea.

Virgil Musta vorbeste despre focarele din Romania care trebuie rapid izolate: Am simtit ca trebuie sa va spun

Medicul Virgil Musta, unul dintre eroii spitalului din Timisoara unde au fost tratati cei mai multi pacienti de coronavirus, trage un semnal de alarma cu privire la pericolele coronavirusului. Acesta este de parere ca romanii trebuie sa respecte in continuare masurile de protectie care pot salva vieti.

Primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute tinere la o luna, blocat de Facebook: Au innebunit salcamii, multumesc

Un edil din judetul Alba care a postat pe pagine de Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

Digi24: Un primar din Alba care a vrut sa cumpere puicute a fost blocat de Facebook. Reactia acestuia

Un primar din judetul Alba care a scris pe Facebook ca vrea sa cumpere niste puicute a ajuns sa fie blocat pentru 24 de ore de reteaua sociala pentru incalcarea standardelor comunitatii.

Care-s statele din Europa care le interzic romanilor sa intre direct in tara din cauza pandemiei

Majoritatea tarilor europene au relaxat restrictiile si au permis cetatenilor deplasarea in mai multe locuri. Numai ca se observa din nou o crestere a numarului de cazuri. Asa ca exista.

Cum aratau plamanii femeii din Alba care a murit de Covid-19, desi nu avea nicio alta boala. FOTO

O femeie de 39 de ani din Alba Iulia, care a murit de COVID-19, fara sa aiba alte boli, avea plamanii compromisi. Femeia a facut un stop cardiorespirator care nu a mai putut fi resuscitat si s-a declarat decesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )