Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie, tot mai polarizata din cauza impasului politic: Votantii merg pe viziuni extreme si au uitat de calea de mijloc

B1 B1,
Marea Britanie, tot mai polarizata din cauza impasului politic: Votantii merg pe viziuni extreme si au uitat de calea de mijloc

Votantii din Marea Britanie au inceput sa ia pozitii tot mai extreme in ceea ce priveste despartirea Regatului Unit de Marea Britanie, uitand de calea de mijloc, arata un sondaj comandat de Politico. continuă pe B1

Digi24: Misterul tot mai adanc din jurul divortului dintre fostul rege al Malaysiei si Miss Moscova. Ce au aflat supusii lui despre ea

In plin scandal provocat de vestea divortului, fosta regina a frumusetii din Rusia care s-a casatorit cu regele Malaysiei a postat online un clip romantic in care perechea danseaza. in video, cei doi - de acum fosti soti - isi adreseaza reciproc cuvinte pline de dragoste, relateaza The Telegraph.

Motivul pentru care tot mai multe femei renunta la menstruatie: E o binecuvantare

Conform unor studii recente, ciclul menstrual nu are un beneficiu asupra sanatatii, din ce in ce mai multe femei alegand sa foloseasca anticonceptionale pentru a-l opri. Recent, in Marea Britanie, a fost.

Premiera in Marea Britanie! O femeie a fost aleasa pentru prima data la conducerea Partidului Liberal-Democrat

Jo Swinson a fost aleasa luni la conducerea Partidului Liberal-Democrat din Marea Britanie, o formatiune care se opune Brexit-ului si care numara 12 reprezentanti in Parlament, relateaza AFP. Ea a obtinut suf.

Marea Britanie considera inacceptabila sechestrarea a doua nave de catre Iran

Marea Britanie a declarat ca sechestrarea de catre Iran a unei nave sub pavilion britanic si a unei alte nave sub pavilion liberian in stramtoarea Hormuz este inacceptabila si a cerut libertate de navigatie in Golf, relateaza Reuters.

LUDOVIC ORBAN: Falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident

Liderul PNL, Ludovic Orban, sustine ca falimentul guvernarii PSD-ALDE este tot mai evident, iar premierul Viorica Dancila poate sa se laude ca ne-a adus pe primul loc in Europa in multe clasamente: cea mai mare inflatie, cel mai mare deficit bugetar, deficit comercial. inca vreo cateva astfel de clasari pe locul 1 si ne scot de tot din. clasament, spune Orban.

inghetata artizanala, tot mai cautata de romani. Care este secretul gusturilor savuroase

Inghetata artizanala este tot mai cautata de romani. Asta datorita ingredientelor naturale si gustului intens. Gelatierii au retete inedite, cat sa satisfaca poftele chiar si celui mai pretentios client.

No Putin - No Russia. Tot mai multe voci cer schimbarea Constitutiei rusesti, dar totul pare sa fie un plan de a-l pastra pe Vladimir Putin la putere

Tot mai multe evenimente indica faptul ca Rusia se pregateste de o revizuire masiva a Constitutiei, premiera in ultimii 30 de ani, astfel incat sa-l mentina pe Vladimir Putin la Putere, avand in vedere.

Cazul Sorina. Fetita a ajuns in SUA impreuna cu parintii adoptivi. Au pierdut primul avion din cauza verificarilor amanuntite la frontiera

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a ajuns in Statele Unite, impreuna cu parintii adoptivi, dupa mai multe incercari esuate ale procurorului general de a impiedica plecarea. Familia Sacarin, cea care a adoptat-o pe fetita, a pierdut insa primul avion, fiind nevoita sa cumpere bilete pentru un alt zbor, din cauza verificarilor amanuntite facute de politistii de frontiera pe Aeroportul Otopeni, la iesirea din tara.

Islanda: Monument in memoria primului sau ghetar disparut din cauza incalzirii climatice

Islanda va amplasa o placa in memoria ghetarului Okjokull, primul ghetar de pe insula care a pierdut acest statut din cauza incalzirii climatice care ameninta disparitia altor 400 de masive glaciare, scrie AFP.

Actiunile Netflix au scazut din cauza datelor privind numarul de abonati

Socoteala de acasa nu s-a potrivit cu aceea din piata nici in cazul Netflix. Actiunile companiei au scazut, saptamana trecuta, pana la 11%, din cauza declinului numarului de abonati in Statele Unite si a cresterii sub asteptari a celui din strainatate, in trimestrul al doilea, dar casele de brokeraj acorda o perspectiva pozitiva a titlurilor, anticipand o inversare a tendintelor in restul anului, datorita continutului nou solid.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )