Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea. Romancele il pun in prajituri, fara sa stie ce intrebuintari mai are

Playtech Playtech,
Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea. Romancele il pun in prajituri, fara sa stie ce intrebuintari mai are

Curatenia in bucatarie este mereu anevoioasa, fiind suprafete mari si timp foarte scurt. Partea cea mai dificila este mereu curatarea grasimii de pe aragaz, dulapuri, fara a aduce daune lemnului sau plasticului. Ingredientul din bucatarie care curata si grasimea Produsele chimice, pe langa faptul ca sunt scumpe, ele pot contine si substante abrazive care pot . continuă pe Playtech

Bautura care te scapa de infectii si alte afectiuni. Ce ingrediente din bucatarie iti curata ficatul

Exista multiple beneficii ale acestei bauturi-medicament, putand avea efecte miraculoase asupra sanatatii corpului. Remediul este eficient pentru tratamentul si prevenirea congestiei arterelor, reglementarea cantitatii de grasimi din sange, eliminarea oboselii cronice, prevenirea si tratamentul infectiilor din organism, intarirea sistemului imunitar, curatarea enzimelor hepatice si tratamentul racelilor. Ingrediente si mod de preparare. Bautura-medicament care te scapa .

Ingredientul din natura care poate distruge celulele cancerului de san. Cercetatorii au facut descoperirea acum

In cadrul unui studiu recent, publicat in jurnalul Nature Precision Oncology, a fost analizat un ingredient din natura cu scopul de a cerceta proprietatile anticancerigene ale acestuia. S-a dovedit remarcabil de eficient. Studiu 124; Ingredient din natura care poate distruge celulele cancerului de san Veninul obtinut de la albinele europene s-a dovedit benefic in distrugerea .

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata .

Cine este eleva din Oradea care a luat singurul 10 la BAC-ul de toamna. De 18 nu s-a mai intamplat asa ceva in Romania

Ministerul Educatiei a anuntat ca 31,5% dintre cei care au sutinut sesiunea de toamna a bacalaureatului au luat note de promovare. Printre acestia, se remarca o eleva din Oradea, care a reusit performanta de a lua 10 pe linie la toate probele, limba romana, istorie si geografie. Este pentru prima data in 18 ani, in Romania, cand un elev ia 10 pe linie la BAC-ul de toamna.

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Astra Film Festival 2020: Vizionare de film din barci care plutesc pe lac

Experienta inedita pentru publicul Astra Film Festival 2020. Spectatorii sunt chemati sa ia loc in barci sau in hidrobiciclete care plutesc pe apa si sa se lase dusi de valul filmului documentar. Iar cadrul nu va fi o sala de cinema, ci un lac aflat in inima miraculosului Muzeu Astra, unul din cele mai frumoase din Europa. in trei seri la rand, filmele vor fi proiectate pe un ecran imens, amplasat printre mori de vant. Publicul va fi invitat sa ia loc in barci pe acordurile Fanfarei Zece Prajini.

Ludovic Orban: incepand de astazi cresc pensiile. Punctul de pensie a crescut cu 14%, atat ne-am permis din resursele care exista (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca incepand din aceasta luna se vor plati pensiile crescute cu 14%, ca urmare a majorarii punctului de pensie. Este vorba despre o crestere in limitele permise de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )