Libnet.ro
UNICEF

07:00

INML a finalizat raportul privind probele ADN in cazul crimelor din Caracal. Oasele din padure apartin unei fete cu varsta intre 15-19 ani, alta decat Alexandra

Antena3 Antena3,
INML a finalizat raportul privind probele ADN in cazul crimelor din Caracal. Oasele din padure apartin unei fete cu varsta intre 15-19 ani, alta decat Alexandra

Institutul de Medicina Legala a finalizat raportul privind probele ADN cu privire la oasele gasite in padurea din apropiere din Caracal, conform surselor Antenei 3. Raportul INML a fost trimis la. continuă pe Antena3

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT, informeaza surse de la nivelul Ministerului Sanatatii, relateaza Agerpres.

INML a finalizat si trimis DIICOT raportul privind probele ADN in cazul Caracal

Institutul National de Medicina Legala INML) a informat Ministerul Sanatatii ca raportul privind pr.

INML a finalizat raportul privind probele ADN ale fragmentelor osoase gasite in padurea din Caracal

INML a anuntat vineri seara ministrul Sanatatii ca raportul privind probele ADN din cazul Caracal este finalizat si transmis catre DIICOT. Este vorba despre fragmentele osoase gasite in padurea din.

Expertii INML au finalizat analiza probelor ADN in cazul Caracal. Raportul a fost trimis procurorilor DIICOT

Oficialii Institutului National de Medicina Legala INML) au informat Ministerul Sanatatii, in seara zilei de vineri, 16 august, caraportul privind probele ADN in cazul Caracal este finalizat si a fost transmis catre DIICOT.

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de.

Situatie revoltatoare in cazul Crimelor de la Caracal! Operatoarea care a repezit-o pe Alexandra la 112 NU a fost sanctionata de STS

Noi informatii revoltatoare ies la iveala in cazul crimelor din Caracal! Operatoarea de la 112 care a repezit-o pe Alexandrei Macesanu in momentul in care a solicitat ajutor nu a fost sanctionata.

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. Cum au contaminat anchetatorii probele

Informatii incredibile vin din ancheta crimelor din Caracal. Se pare ca anchetatorii care au venit pentru prima data in casa ororilor au reusit sa contamineze probele, au lasat resturi de tigara pe jos. Cei.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )