Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Antena3 Antena3,
Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre. continuă pe Antena3

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor.

CRIME iN CARACAL Avocatul familiei Luizei: Dinca sta pe un scaunel si isi bate joc de anchetatori! ii pune sa-i sape prin rahat si gunoi

Noi perchezitii la casa lui Gheorghe Dinca, in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei Melencu a declarat, marti, ca agresorul isi bate job, la propriu, de anchetatori.

Stirile ProTV: Lovitura de teatru in cazul lui Dan Camarzan. Si-a ucis bunica, dar scapa de puscarie

Fostul om de afaceri din Brasov Dan Camarzan, ajuns falit si acuzat ca in urma cu 3 luni si-a ucis bunica, nu a avut discernamant cand a savarsit fapta.

Drama Caracal. DIICOT ia in calcul ca Dinca sa fi avut complici

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat, marti, dupa ce s-a intalnit cu procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, ca anchetatorii verifica toate pistele in cazul crimelor de la Caracal si nu se.

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi abuzat si o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Informatii-soc in cazul lui Gheorghe Dinca. Criminalul din Caracal ar fi violat si batut o femeie de 49 de ani

O femeie in varsta de 49 de ani din localitatea Brancoveni a depus o plangere ca in perioada mai-iunie a mers in casa lui Gheorghe Dinca din Caracal pentru a-l ajuta la treburi gospodaresti. Acolo Dinca a .

Marturiile surorii lui Bogdan Marinel, liderul gruparii de trafic de minore din Caracal: L-au omorat in penitenciar. I-a deranjat prea tare pe cei de la varful institutiei

Sora lui Bogdan Daniel Marinel a facut acuzatii extrem de dure in cazul liderului gruparii de trafic de minore din Caracal, mort acum trei ani, in penitenciar, dupa ce a fost condamnat. Sora barbatului a.

Tinere rapite din Caracal, vandute pe 2000 de euro in SUA si Mexic

Cazul din Caracal a scos la iveala si alte orori petrecute in Romania de-a lungul timpului. in ziua in care Gheorghe Dinca spune ca a ucis-o pe Alexandra Macesanu la numai 50 de km de Caracal, erau descinder.

Sinteza zilei. Interviu exploziv: Cum a fost asasinat seful retelei din Caracal

Dezvaluiri de proportii, marti seara, la Sinteza zilei. Familia lui Bogdan Cocos, proxenetul din Caracal care ar fi fost ucis de un politist in penitenciarul Craiova tocmai cind voia sa-si denunte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )