Libnet.ro
UNICEF

13:00

Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Antena3 Antena3,
Informatie-soc in cazul crimelor din Caracal. Telefonul Luizei a fost folosit miercuri noapte

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de. continuă pe Antena3

Noi detalii in cazul crimelor din Caracal! Ce a identificat scannerul performant in curtea lui Gheorghe Dinca! Cel mai negru scenariu luat in calcul de anchetatori

Cercetarile in cazul crimelor din Caracal vor continua si in cursul zilei de joidupa ce un scaner performant, pus la dispozitie de Inspectoratul de Stat in Constructii, a fost adus specialin curtea.

Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal. DIICOT cauta reteaua lui Gheorghe Dinca in Italia

Noi informatii ies la iveala din ancheta crimelor din Caracal. Potrivit informatiilor, DIICOT a cerut informatii din Italia despre activitatea infractionala a lui Dinca. Totodata s-au cerut si detalii despre.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dinca e pus sa recunoasca ce nu a facut

Ion Cristoiu sustine ca Gheorghe Dinca este un personaj fantastic. Jurnalistul a declarat ca Dinca a fost pus sa recunoasca faptele pe care nu le-a comis. Duminica seara are loc un mare miracol in.

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

Alexandru Cumpanasu, noi declaratii despre cazul crimelor din Caracal: Cred doar in varianta mafiei locale

Alexandru Cumpanasu sustine ca exista o complicitate masiva intre politistii si procurorii din Olt si Dolj. Nu ma refer la ancheta pentru ca nu stiu. in acest moment, exista complicitate masiva.

Noi dezvaluiri in CAZUL CRIMELOR din Caracal! Scannerul special adus in curtea lui Gheorghe Dinca a oferit deja primele indicii

Anchetatorii ar fi descoperit noi indicii in curtea lui Gheorghe Dinca, cel care a descoperitca le-a ucis pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu, dupa folosirea scannerul special adusmiercuri de la.

Psiholog criminalist, dupa ce telefonul Luizei a fost gasit noaptea trecuta: Anchetatorii trebuie sa mearga pe firul acesta. Ar putea gasit personajul negativ

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. Psihologul criminalist Liviu.

Noi detalii in CAZUL CARACAL Telefonul Luizei Melencu a fost folosit miercuri noapte: De la politie ni s-a spus ca trebuie sa se verifice daca cineva a folosit cartela sau s-a dezactivat automat (FOTO)

Cazul Caracal se complica. Telefonul Luizei Melencu, una dintre victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost folosit miercuri noapte. La ora 00. 56, numarul de telefon al Luizei, respectiv contul de WhatsApp, a iesit.

Avocatul familiei Luizei, noi dezvaluiri din ancheta crimelor din Caracal: Aici miroase a cimitir!

Tonel Pop a facut noi dezvaluiri cu privire la ancheta in cazul crimelor din Caracal. Avocatul familiei Luizei sustine ca miroase a cimitir in casa lui Gheorghe Dinca. Parchetul va trebui sa faca o colabor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )